- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #41133696 #6910 üzenetére
Ezt már Argos83 itt linkelte korábban, és akkor sem ment nálam sem, mondván, "Bing Rewards isn't available yet in your country or region.". Másnál sem működött.
Nem értem, mi alapján működik egyeseknél, másoknál meg nem, miközben ugyanabban a régióban tartózkodunk...
Az átvezető szöveg ez amúgy: "Please return to your Bing Rewards dashboard here to redeem this offer.
Not yet a Bing Rewards member? Sign up here. US only.". Na ezután a here-re kattintva kapom az előbbi hibaüzenetet. Ja, és a jogosultságkérős ablak nálam is volt, ahogy MoVieFaN írta, a helyzet ugyanaz engedély megadása után is.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz #41133696 #6910 üzenetére
Nekem nem megy.
Fehér képernyő, nem jön be semmi, frissítem: Sorry! Something went wrong. Please try again. Majd: Bing Rewards isn't available yet in your country or region.
MO-ról, két live profillal is tesztelve. Mindkettő él, egyik Win 8.1-es, a másik MCP-s, ahol látszik minden minősítés, tehát a profilok jók. Valakinek esetleg ötlet? A megadott linken keresztül próbáltam.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- Asrock AB350, nem működő M.2 SSD
- Hálózati / IP kamera
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest