- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
igen, olvastam en is valahol a hirt az utobbi napokban. Az amazonas lett volna a legjobb, annyiert plane ajandek, de hiaba probaltam dns buherat, amerikai vpn-nt, a jelenlegi amazonos accommal nem engedte a digital downloadot, valahogy lecsekkolja,hogy nem USA-bol erkezik a rendeles, valszeg szamlazasi adatok alapjan, amit meg nem tudok fakelni.
-
scott_free
senior tag
hehe, az amazonon mai napra írták a PaintShop Pro X5-öt "csak ma" akcióra, ami azt jelenti, hogy ma 39,75$ / 34,99$ (dobozos/letöltős) a sima, az Ultimate pedig 44,99$ / 99,99$.
az a vicces, hogy tegnap mindegyik változat olcsóbb volt!
(29,99 és 44,99 dobozosra és letöltősre egyaránt - sőt, a sima egész héten ennyi volt)még jó, hogy vártam a mai napra...
-
Azt nem tudom, hogy a korábbi oldalon, hogy megy a promó, de itt bárki igényelhet(már pár napja leszedtem, működik)
-
Visormail
addikt
Hát az lehet a win8 eléggé lekorlátoz, nálam kikapcsolt uac + a total commander parancsikonjában a kompatibilitás fülön beállítva hogy rendszergazdaként fusson, így már egész barátságos.
Esetleg van még pl az Unreal Commander és a Multi Commander is ami hasonló ingyenes.
-
törölt tag
2002 után keresgéltem ilyesmiket, de nem találtam, így 2003 -ban teljesen áttértem Windows Intézőre, és azóta is azt /Vista, Windows 7/ illetve annak utódját /Windows 8/ a Windows fájlkezelőt használom. Igazság szerint nekem már TC 200 Ft-ért sem igen kellene, egyszerűen teljesen elszoktam tőle. Anno is csak azért szoktam rá, mert a DOS-os időkben ugye Norton Commander, Volkov Commander , DOS Navigátor, alap volt a 90-es években.
Még használom a 7-ZIP-et is de csak kitömörítésre, hiába van két paneles módja. Pedig anno az egy paneles Intézőre kicsit fura volt átállni, de megtörtént és már lassan egy évtizede ennek , szóval reflex szinten vésődött belém
Akik viszont anno nem mondtak le a TC-ről azoknak jó lehet, bár az idők folyamán néha felmerült bennem, hogy veszek egy licencet hozzá és párhuzamosan használom, de végül mindig elmaradt, sajnáltma érte 10k-t pedig öröklicences, na meg ugye egy progival kevesebbet kell telepíteni
-
Visormail
addikt
Hát igen, ilyeneknek vagy nézz utána alaposan mit csinál, vagy saját felelősségre próbáld ki, vagy kérj tanácsot hogy milyen célra melyikeket ajánlják többen tapasztalat alapján. Rendszermentés témát pl eléggé kiveséztük mostanában és az ingyenes macrium reflect lett leginkább a befutó (partíciót ment).
-
Visormail
addikt
Ez nem függ attól, hogy ingyenes vagy promós vagy csak fizetős egy program. Mindegyik közt természetesen ugyanúgy találhatóak jobbak és rosszabbak. Ez amit írsz viszont erősen a te hibádnak tűnik, meg kell tanulni használni őket és figyelni hogy mi mit kérdez, mire való hogy működik. A számítógép még mindig nem tv hogy nagy kárt nem tudok csinálni akkor se összevissza nyomogatom. Azzal természetesen egyetértek hogy érdemes vigyázni.
Általában a mentő/visszaállító programok azt a partíciót szokták lementeni és visszaállítani amin a rendszer van, tehát a C-t. Na most ha te csinálsz egy ilyet és közben a windows dokumentumok mappáiban tartod a dolgaidat ami szintén a C-n van akkor tényleg ez történik amit írsz. Én semmit nem tartok a C-n pont ezért, amikor másnak csinálok újratelepítést vagy rendszerhelyreállítást külső programmal, akkor az meg adatmentéssel kezdődik.
Ezt amit írsz nem ismerem, biztos hogy nem egy ph-n többek által ajánlott program. Arra sem emlékszem, hogy lett volna itt promóba, ha rákeresek a topikban nem is ad ki mást a te hozzászólásodon kívül. Szóval azt se értem miért ide írod, max ha offtopic-ként írtad volna így mint most én.
-
SenorGrande
senior tag
Van Eredeti játékok - best buy topic, ott nagy szeretettel várjuk az ilyen akciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged