- Hová lett 1000 mAh?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Tetete1 #5189 üzenetére
A program (linkelt) honlapjáról. Az aktuálisan letölthető 6.6 os verzióhoz tartozik a kulcs.
---
Lastpass prémium előfizetés 6 hónapra
----
Aidan85
Mondhatni így jártál. Csak nem egy országspecifikus promót trükköztél be magadnak?!
-
daimonion
senior tag
-
dbius
veterán
válasz
Tetete1 #3958 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan Te milyen szoftverre gondolsz ilyen körben, én pl. a fiaimnak a telefonjára felraktam az applock-ot, amivel lekódoltam azokat a cuccokat, amiket nem akarom, hogy piszkáljanak, illetve felraktam még a Screen Time-ot, amivel be lehet állítani, hogy mennyi időn keresztül használhatják egy nap a telefont pl. játékra, stb. Egész jó.
Nézegettem komplett csomagokat is, de amik értek is valamit, azokat úgy találtam, hogy fizetősek. A norton family-t nézegettem még, ami ingyenes, de végül nem raktam fel.
-
Mosanke
senior tag
válasz
Tetete1 #2365 üzenetére
Itt regisztrálsz és itt letöltöd.
A teljes promós oldal ha kell akkor itt van. -
hamyka
senior tag
válasz
Tetete1 #2111 üzenetére
egy kérdésem lehet?: ha igen köszönöm, szóval :
Nem tűnik rossz programnak a leírás alapján, de mi van akkor ha nem tudok csatlakozni a netre, driver cd-t mondjuk elhagytam, vagy nem akar működni ilyenkor mi van? vagy lehet netezni driver nélkül is?
Bocs ha hülye kérdést tettem fel de ez eszembe jutott
-
cigam
titán
válasz
Tetete1 #2072 üzenetére
Nekem ez is tökéletesen elég....Mind ingyenes és mégis jó (érdekes).
Ezt sem értem. Nem magyarázod meg, hogy miért írtad amit írtál. Ugyankkor már olyan dolgokra reagálsz, amit nem írtam.
- Nem írtam sehol, hogy a amit használs nem megfelelő.
- Nem írtam sehol, hogy a freeware rosszabb lenne mint egy payware.
- Ha neked tökéletesen elég, akkor másnak is?(Pl. neked melyik kártevő vadász ad valósidejü védelmet?) -
scott_free
senior tag
-
válasz
Tetete1 #1911 üzenetére
Hoppá... még nem raktam fel. Azt hittem ez is amolyan "special" változat.
Németül nem nagyon vartyogok, de ezen az oldalon találtam ezt az aktiváló kódot [ 86uvk-437p4-2jmev-mp5e2-g2by5 ], emezen az oldalon meg code, e-mail, név, és elvileg működnie kell.Mod.:
Nos, az elvek szépek, nem tudom másnál, hogy áll, de nekem nem fogadja el a kódot...
Esetleg egy nálamnál németből magasabbra kvalifikált emberke szolgálhat érdemi infóval. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Tetete1 #1806 üzenetére
Acronis True Image 2013 Halloween promo [link]
49.99$-ért megvehető a progi, de ingyen lehet választani egy ajándékot az alábbiak közül:
- AIDA64 Extreme Edition
- Malwarebytes Anti-Malware PRO
- Sticky Password PRO 6.0Az ingyenes ajándékon felül mindössze 6 dolcsiért a másik kettőt is magunkévá tehetjük, tehát összesen 60$-ért lehet megvenni az egész pakkot.
Szerk:
A Malwarebyte lifetime license-ű
-
Visormail
addikt
válasz
Tetete1 #1610 üzenetére
Igen nekem is ugyanazt küldték mint ami a promós oldalon van a képen: RE8Z-YL7L-PV4L-Y9M8-W6TC és az van odaírva hogy november 30ig jó, ugyanúgy ahogy a képen. Szóval ezt most én se teljesen értem hogy a mostiwant mire alapozza ezt: "The Subscription Key you received is valid till December 7, 2012" Lejjebb van egy másik kép már a programból, amin az van hogy akkor jár le. Az viszont úgy tűnik egy 90napos trial, tegnapi dátum +3hónap, de annak meg mi köze ehhez a kulcshoz.
Utána meg azt mondja "After that, you can go back and apply another new Subscription Key which is valid for another 3 months." Hát ezt végképp honnan veszik, hogy akkor még élni fog egyáltalán a promó oldal és további 3hónapra érvényes kulcsot ad majd?Közbe látom hogy kaptam egy vietnámi nyelvű levelet is 1 hete, google fordító szerint:
Kaspersky Lab Vietnam köszönöm a felmérésben résztvevő mintegy Kaspersky Security for Virtualization. Az Ön megjegyzései értékes információkat a fejlesztési termékcsalád.
Kifejezni hálámat neked, Kaspersky Lab Vietnam szeretné küldeni az AC 6 hónap Kaspersky Anti Virus 2012 verzió angol.Majd mellékelve van egy licence kulcs
-
deter
aktív tag
válasz
Tetete1 #1569 üzenetére
Jó programnak tűnik. Bár az ilyen felhasználói felülettel rendelkező szoftverekkel, többnyire szkeptikus vagyok. Lehet, hogy nagy múltú cég, de bizonyosan nem engedném, folyamatosan futni a gépemen. Max. izolálva.
Ráadásul most nézem, hogy a driverek programspecifikus kiterjesztéssel rendelkeznek. Így maga kliens végzi a frissítést. Sandbox használat kilőve. Ezért ezt olyan gépekre, amin fokozott biztonsági elővigyázatosság kell nem ajánlanám. Sajnos meghalt az a merevlemez, amin a virtuális gépek futottak.
Valaki megtenné, hogy megnézi az illesztőprogramok telepítésénél, hogy milyen aláírások szerepelnek?
-
cigam
titán
válasz
Tetete1 #1512 üzenetére
Nemtom volt-e:
VideoFlick v1.0.1.5 - 32668 KB
Speciális 2012-es Olimpiai kedvezmény: A 29,95 USD értékű program ingyenesen
letölthető és regisztrálható 2012.08.04-ig!
A VideoFlick egy ügyes és hatékony eszköz video és képállományok
megváltoztatására, melyet aztán meg lehet osztani a család tagjaival és a
barátokkal. A videókból, filmekből pillanatfelvételeket készíthetünk, vagy
címeket és egyéb elemeket adhatunk hozzájuk, üdvözlő kártyákat hozhatunk
létre, HTML albumokat készíthetünk, email mellékletekként továbbíthatjuk
őket és olyan népszerű formátumokat konvertálhatunk vele, mint az ASF, AVI,
MP3, AAC, MP2, AC3. A VideoFlick támogatja az összes népszerű videó
formátumot, mint pl. AVI,. WMV,. Asf,. MPG. MPEG,. MPE. M1V. Mpv2. MP4,.
DAT,. MOV,. VOB, FLV és a képeket, mint BMP, TIF, GIF, PNG, WMF, EMF.
http://www.blazevideo.com/blog/wp-content/uploads/videoflick-edit-photo.jpg
BlazeVideo, Inc.
http://www.blazevideo.com/promotion/
http://www.blazevideo.com/download/VideoFlickSetup.exe -
-
-
-
Gyurvagyi
tag
válasz
Tetete1 #1485 üzenetére
[E-mail kilens]
Szerintem az egyik legjobb. Bár én a professional-t használtam -
-
motacilo
aktív tag
válasz
Tetete1 #1466 üzenetére
Pedig az sem vészes: a laptopon Celeron procival 2 Gb Rammal win7 alatt nekem nem lassít semmit.
Bár igaz, hogy a feleségem Atom procis netbookjára nem merném feltenni (azon Norton AV van).
De amit mondtatok az elgondolgodtató, korábban használtam Trustport TP-t (valami promós játékon nyertem a kódját) csak aztán jött a Bitdefender (hála egyik fórumtársunknak) és most az az igazi számomra.
-
locall
tag
-
Mosanke
senior tag
válasz
Tetete1 #1456 üzenetére
Én három évre előre betáraztam magam NIS-el. Asztali gépen ez van fent és semmi kedvem cserélgetni és csak azért, mert hogy kipróbáljak egy nála nem jobb, csak más GUI-val rendelkezőt. Norton a legjobbak között van és egyelőre ez miatt sem látom értelmét a próbálgatásnak.
Bocsi, ez nem kritika feléd, hogy cserélgeted az AV-ket, csak az álláspontomat mondtam ki. -
UserX
addikt
válasz
Tetete1 #1425 üzenetére
Én először az IS-t tettem fel, de nem engedte ki a Metin2-t
. Viszont a bin mappában csinált 2 key file-t, egyet az AV-nak, egyet a tűzfalnak. Ezeket elmentettem. leszedtem az IS-t és csak a sima AV-t raktam vissza. Simán elfogadta a key file-t
, így nekem is januárig jó
.
-
Tetete1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest