Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Milyen szempontból "nyerő"? És a többi, eddig felmerült alternatíva miért nem az?
(#7782) Musicking:
Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, addig meg a véleményed csak egy állítás, de érvek nélkül nem túl hiteles.
A foobar2000 miért ne lenne jó "normális" hangkártyához? (Én is szeretem amúgy a WinAmpot (mondjuk a honlapján lévő "there's more coming soon" elég vicces már ennyi idő távlatából, de a lényeget tudják a régiek is), de nem értem, mi bajod az igen sokak által (tudtommal audiofilek által is) használt foobar2000-rel, és érdekelne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD FX
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Linux felhasználók OFF topikja
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A foobar2000 miért ne lenne jó "normális" hangkártyához? (Én is szeretem amúgy a WinAmpot (mondjuk a