Új hozzászólás Aktív témák

• C. s.

addikt

Kingsoft Office Suite Professional 2013 Én egy régebbi promót lovagoltam meg, akkor nem tudott magyarul, nem tudom, most mi a helyzet vele. Egyébként jó program.

Ashampoo FileWiper (végleges fájltörlés)
    Ha aWinOptimizert használod, ez nem szükséges, mert az már tartalmazza. Ugyanezt olvastam az Ashampoo Anti-Malware-ről is, de azt nem ismerem.

GameHouse: naponta 1 játék letölthető, ha vállalod, hogy még játék közben is reklámoznak neked. Szerintem nem ér annyit, akkor inkább a My Real Games, mert az nem zaklat, és rengeteg jó játékot kínál ingyen. Annyit csinál, hogy a játék bezárása után megnyitja a My Real Games oldalát. (Jó régen már szerepelt itt.) Simán enged Sandboxie-ba telepíteni, le is lehet tiltani neki a netet akár már telepítés előtt, akkor is rendesen fut. Én betyárbecsületből naponta megnyitom az oldalukat, ha már olyan rendesek, hogy egy csomó játékot adtak! :) Ha mégis vállalod a GameHouse-t, mindenképp Sandboxie-ba telepítsd, külön homokozóba, nem a "rendes" dolgaid közé, és csak telepítés után tiltsd le a nethasználatot.

Új hozzászólás Aktív témák