-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
Üdv!
A napokban én is körülnéztem az AV piacon és ha már vipre akkor van egy ingyenes (csak av) változat vipre motorral - ha jól vettem le akkor kis céges felhasználásra is ingyen.
UnThreat néven 'forgalmazzák'.
Elméletileg W8 kompatibilis. (7-esen meg xp-n próbáltam, volt pár gixer meg nem egy csúcsmű de első pár ránézésre megfelelőnek tűnt oda ahova raktam.)Igaz hogy egyelőre csak ángélusul meg bulgárul
"beszél", de itt most nem volt prioritás.
(Az IS meg a Pro változatok itt is fizetősek.)Gondoltam megemlítem, még eléggé bonyolult rátalálni máshonnan egyelőre. B-)
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged