- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
akaido
üzenetére
Én negyed óra játék után letöröltem, annyira felzaklatott. Hihetetlen, mert a 20-as 30-as éveimben többször végignyomtam a Q1-2-t, az Unreal 1-et kieggel, később Bioshock-ot, Dead Space-t, és egyikük sem nyomott le ennyire. De a Limbo-t vagy Inside-ot a mai napig szívesen végigjátszoom, vagy egy parti Starcraftot (első rész), illetve most gondolkodom a Mass Effect elölről kezdésén. De a Doom...valahogy nem jött át. Azért hajrá, ha mégis nekikezdesz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Linux Mint
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest