- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Hátha érdekel valakit:
http://newsletter.tuneup.de/re?l=6mmn3bI1v0tdpeI8I6m5p7q&req=x-cvm%3D_nl126a_en-uso"Pre-order TuneUp Utilities 2012 now: incl. TuneUp Utilities 2011 for only $19.95 instead of
$99.90!" -
Arki
tag
Köszi. A kereséshez ki kell engedni a netre, de aktiválással mindent szépen le tudott tölteni - igaz, szerintem kevesebb meghajtót ismert, mint a hasonló termékek és egy hardvert néha többször kilistáz (telefonnál egyértelműen ez volt a helyzet). Amúgy meg a vizsgálat/letöltés egész gyors, a telepítés meg egy kattintás ~ eléggé klassz cucc :].
-
Arki
tag
Magix Movie Edit Pro 15 Silver - promó.
Korlátozások: automatic scene detection, MPEG import trim edits and other functions are disabled in this version. Completed videos may only be exported as WMV files with a maximum resolution of 640 x 480. -
Arki
tag
Nem láttam hasonló témát, csak egyes témaköröknél láttam aktuális promó belinkeléseket, szerintem jó lenne egy helyen értesülni ezekről. Vélemény? :].
iolo System Mechanic 10.5: karbantartó program | 30$ USD-ral kevesebbért, egy licenccel a család összes gépére telepíthető, most csak 20$ USD. Kupon: TEN5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest