- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Menj már... Nem a gép csinálja a gépet, hanem te. Ha nem tudod fejben, mit és hogyan akarsz rajta viszontlátni, mielőtt lenyomtad volna az expógombot, kár is nekivágnod. Persze van, mikor a váz / optika technikai határai korlátoznak, de pl. a virágfotózás nem az a terület, azt hiszem.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
máyköl
veterán
válasz Alvin_ti4200 #5094 üzenetére
Énis így vagyok vele... Az én Fuji S5600-ammal odamenni az egyik talira, vicc lenne. Énis ahogy itt néztem a fotókat, hogy milyen gépeik vannak a srácoknak...
-
*Ropi*
félisten
válasz Alvin_ti4200 #5096 üzenetére
Optiformnál most valami akció van, SLIK állványok vannak egészen baráti áron, az U-9000-est nézd meg!
-
*Ropi*
félisten
válasz Alvin_ti4200 #5094 üzenetére
50/1.8-cal tökjól lehet makrózni, vegyél hozzá egy közgyűrűsort (kipróbálhatod vele az enyémet, ha eljössz). Állványod van?
-
Alvin_ti4200
félisten
Szívesen fejlődnék már egy picit, de nincs bátorságom ilyen profik közé menni Elég amatőr vagyok még a témában meg ahogy elnézem az ilyen 40D-ket, váz- és objektív ügyileg se vagyok éppen "versenyképes" [1000D + 18-55 IS + 50/F1.8]
-
*Ropi*
félisten
Közhírré tétetik...! Pénteken Chapellel kirándulásra adjuk a fejünket, akinek van kedve és ideje, tartson velünk! Ötlet egyenlőre annyi van, hogy megismételjük az elmaradt Hármashatárhegyi virágmakrózást, de ha valami fergetegesebb alakulna, nem vagyunk semmi jónak ellene...
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
A talira hétfőig kell leadni a jelentkezést, mert úgy lesz lefoglalva a hely.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
biggamer
veterán
Hááát, nagyon sajnálom de akkor leszek Zakopánéban.
Szívesen el mentem volna, de már nem akarom lemondani azt az utat.Viszont egy későbbi ilyen találkozóban tuti bene lennék, akkor jobb idő lesz a modellnak is.
Majd kíváncsi leszek a fejleményekre, osszad meg velünk légyszi a tapasztalatokat.
üdv.. biggamer
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
KTTech
veterán
Ismét egy fotós találkozóról adok hírt:
Elkezdődött egy többnapos találkozó szervezése. Feltételek a következők:
Időpont: május május 8-10., péntek-vasárnapTiszörsön péntek délutántól vasárnap reggelig, 5 ágyas szobák, zuhany a folyosón teljes ellátással (bőséges kaja, és nem krumplistészta). A tulaj elkísér minket madár lesre, tanösvényre, Hortobágyra (nem marad ott velünk, csak megmutatja), használhatjuk a közös helységet (nagyon nagy) műteremnek, vagy csak sörözni beszélgetni. Csak mi lennénk a tanyán. Az ár 14000/fő tokkal vonóval. Ha kell modell, az 5000/óra/modell. Akik ezt akarják, azok összedobják (én nem bánnám). Megkérdezi még, hogy mennyi lenne a Tisza tavon egy csónakázás idegenvezetéssel. Ezt majd később megmondja. A tanyán vannak háziállatok, lovak, birkák, disznók, csirkék, kutyák. Van egy rogyadozó istáló - mikor én ott voltam öreg hintó szalmabálák - ahol szerintem a modellfotózást meg lehet ejteni ha az időjárás engedi.Egyelőre ennyi infóm van. Lehet jelentkezni.
Eddigi jelentkezők (index fórumról, de aki volt a legutóbbi találkozón, mindenkivel találkozhatott):
- ifx414
- 61antana
- nord
- KTTech
- buffa
- seeman
- dzzsoni 30% (ha így lehet iratkozni)
- Szulita28 (én csak csapódnék egyik nap reggeltől estig, írtam a szervezőnek, h ilyet lehet-e és mennyiért; ha nem, akkor leiratkozom)
- jcsapoAkinek van kedve nyugodtan csatlakozhat
-
*Ropi*
félisten
-
Flow
senior tag
Most esett le, hogy már megvolt a meeting szombaton... Pedig mondom most pont megyek Pestre.... áh...
[ Szerkesztve ]
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Chapel
addikt
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chapel
addikt
Sirályos nem igazán lett jó sztem
[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
Hat ezt sajnos mar lekestem, mikor lesz a kovi?
Kepeket rakhatnatok majd fel!
-
biggamer
veterán
Érdeklődnék, hogy érdekel-e valakit 2.világháborús stratégiai game / Blitzkrieg I. + kiegészítők / ???
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Chapel
addikt
Skacok!
Ha valaki hoz pentax-ot akkor egy portré markolat meg egy vaku-t (ha van) hozzon már! Nagyon hálás lennék, ki szeretném próbálni őket
...vagy má megint egyedül leszek vele mi?
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz werttzui #5054 üzenetére
Elnézést, hogy lehagytalak a listáról, máris frissítem
Innen (is, némi átfedéssel):
- Speedlight
- biggamer
- Ropi
- Chapel
- KTTech
- werttzuiIndexről:
- 61Antana
- Nord
- Oca
- Tejminátor
- M61petyus
- Seeman
- P*nabubus
- Joszman
- Nemethla
- Sanya67(?)
- Kisúr(?)
- Sakim
- Szulita28
- Yazoo
- Aga
- Blind Rider[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz werttzui #5054 üzenetére
Főzés is lesz? Mondjuk nem jó benne a sorrend...se
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
KTTech
veterán
válasz biggamer #5045 üzenetére
Hú, leszünk páran
Innen (is, némi átfedéssel):
- Speedlight
- biggamer
- Ropi
- chapel
- KTTechIndexről:
- 61Antana
- Nord
- Oca
- Tejminátor
- M61petyus
- Seeman
- P*nabubus
- Joszman
- Nemethla
- Sanya67(?)
- Kisúr(?)
- Sakim
- Szulita28
- Yazoo
- AgaBocsánat, ha valaki kétszer szerepel a listán, nem mindenkiről tudom az itteni és ottani nickeket
Lesz némi vakuzás oktatás kezdőknek + viszek 2 db 300Ws-es stúdióvakut, softboxal, valószínű addigra érkezik rá beauty dish is.
Abban már csak reménykedem, hogy a 17-55-öm is elkészül addig (a 40D-m már elkészült a zárcserével).
-
KTTech
veterán
válasz Cassidey #5042 üzenetére
Tényleg, nincs kedved jönni a következő fotós talira (ha már Te is szépen invitáltál minket erre az eseményre)? Igaz BP-n lesz... de vannak finom kaják a Szolvák sörözőben is (én egy Csülök Pékné módra menüvel lepem meg magam, ez már fix )
Kezdés: szombat 15 óra, általában kifulladásig tart (bár, mi Ropival rá szoktunk húzni még pár órát... ) és a Nyugatitól kb. 1 percre van gyalog
Persze mindenkit szívesen látunk, jó szokott lenni a hangulat
Tényleg: a múltkori "mini" találkozóról az 5db 40D-ről készült képek hogy sikerültek? kíváncsi lennék rájuk
-
Cassidey
senior tag
Ezt hagytatok ki...
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
Részletkérdés Most előre szóltunk, hogy fotósok mennek Csak a Te frontlencséd állt arra? Az előttünk ülő asztaltársaságot szívesen lefényképeztem volna (a pasik nélkül )
Most még impozánsabb felszerelés lesz, nem csak 5 db 40D
-
KTTech
veterán
Márc. 7-én 15 órától a Szlovák sörözőben lesz egy nagyobb összeröffenés. Várunk mindenkit sok szeretettel
Valószínűleg lesz némi vakuzás "oktatás" is bár inkább csak próbálkozások. Én valószínű viszek majd egy stúdióvaku szettet, ha valaki ki akarja próbálni.
-
adik
őstag
Halihó,
napokban valami?Kettő, csipkebokor vessző!
-
Cassidey
senior tag
Jovo hetvegen lesz Miskolcon a 9. Kocsonyafesztival.
Lenne e valakinek kedve eljonni egy kis street photographyra, logasra, enni-inni?
Biztosan leszunk paran, Chapelt mar ravettem, es o azt mondta megprobalja ravenni Ropit, plusz nehany miskolci is biztosan jonni fog, pl en. 2 ora IC-vel, nincs messze.szerk.: en a foutcat favorizalom a vasarral es kajakkal, de a helyszinek kozott van a diosgyori var is, a factory arena, ahol extremsportot lehet fotozni eleg extrem helyen, de akar tobb hely is belefer ha feltudtok kelni.
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
Kiheverte mindenki a találkozót?
-
Hydra SR
addikt
[link]
A koncert ahol tegnap jártam.
Valószínűleg nem engedték volna, hogy behozzon gépet olyan, aki nincs a listán, de még ha meg is engedik, a sima jeggyel nincs bejárás az árokba, a backstage-be és a színpadra, a közönség soraiból meg esélytelen lett volna fotózni.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
*Ropi*
félisten
Na, belesütöttem a vázakba az 1.1.1-es fw-t, mostmár el tudok indulni nemsokára.
-
Hydra SR
addikt
Nekem is valahogy ekörül várható az érkezésem, 14-15 felé
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
*Ropi*
félisten
Én 14 óra körül tudok odaérni, talán kicsit később.
-
werttzui
addikt
Lehet kicsit csúszok max 15-re ott leszek vagy előbb (nagyon remélem).
PENTAX
-
Hydra SR
addikt
Izé, na látod ebben nem vagyok biztos, hogy bárki bevihet fotóscuccot. Én a listán vagyok mint fotós, de lehet, hogy a többieknek csak a kiskompaktot nézik el. Erre rá kell kérdezni a szervezőknél, hogy lehet-e fényképezőgépet bevinni. Megpróbálok holnap utánanézni ennek.
Szóval akkor eddig innen werttzui, Ropi, KTTech és én jövünk a Szlovákba?
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
válasz werttzui #5010 üzenetére
Nekem estére van programom de délután szívesen beugranék. Lehet, hogy én vagyok a mesüge de nem tudom lekövetni, hogy hánytól leszünk a Szlovákban. 8 körül már a PeCsában szeretnék lenni.
Egyébként ha valakit érdekel, a koncert amire megyek:
Tribute fesztivál 2009
Aki szeret(/ne) koncertet fotózni, a PeCsa remek helyszín. Sok helyről van jó rálátás a színpadra és a fények a lehető legjobbak ami koncerten lehet.
Sajnos most nem tudok senkit ingyen bevinni. Erősen lekorlátozták ezt a rendszert.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
werttzui
addikt
Na akkor holnap ki jön a szlovákba? Egyedül valahogy nincs kedvem oda menni
Aki jön plíííííz jelezzePENTAX
-
Chapel
addikt
Egy kis ötletadó a leendő Ferihegyes fotózáshoz (lehet sokan ismeritek,nekem új volt ), lakótársam kint dolgozik, ha odakerül a sor talán tud egy-két tippet adni
200.-ft most az erkélyre ki menni, elmondása szerint sok "fotóbuzi" szokott kint ülni a teraszkávézóbanszerk:poén,nem felvenni (lehet egyértelmű de rossz tapasztalatokból indulva más fórumokról,már félve ír az ember )
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Holnap délután valaki ide?
[L:http://www.reggel.hu/index.php?apps=cikk&cikk=197123]Thomas Ruff alkotói tevékenysége enciklopédikus igényű összefoglalása napjaink fotóművészetének.[/[/L
Nyítvatartás,jegyárak. (holnap pont este 8-ig van)
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest