Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Itt egy fotós-tali?
Novics bringával jön!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Fogaskerék egyébként se ígértem, hogy megyek
Tudom meglepő, de lövésem sincs merre járnak a vonatok pontosan
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Ez a vágányzár érinti a vonattal Velencére jutást?
[ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
Én is +olom a 13-at és ha nagyon gáz van még lesz későbbi lehetőség. De a tavalyi óta tudjuk, hogy az eső sem gáz, 1,5-2 órát simán elvoltunk a kocsmában eső miatt.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
zolka78
senior tag
Akkor ha jól nézem szűkűlt a kör 13 és 20 dátumra. Ebből 13 lenne az ideális Merci miatt de tudjuk, hogy ő csak beszél ilyen téren. Tehát szúrjunk ki egy időpontot a kettő közül.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Byk01
őstag
Mondtam én, hogy nem? Csak azt hittem, a két évvel ezelőtti esetből rendszert csináltál
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Byk01
őstag
Te mindig hazaviszed a csajokat, akiket Péter hoz?
Két éve is ez volt a helyzet, ha jól emlékszemDátum téma: egyelőre nekem mind1.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
-
Mercutio_
félisten
válasz zolka78 #19670 üzenetére
Nekem a 20 necces, a 27 kizárt, de mivel az se biztos, hogy megyek ne ehhez alkalmazkodjon senki
-
j.bravo
addikt
Nos, adminisztratíve, vagy akár de jure, a személyimben egyik keresztnevem sincs aláhúzva vagy máshogy kiemelve, tehát elvben egyformán vagyok Péter és András - más tészta hogy gyakorlatilag szignifikánsan többen szólítanak Péternek
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
zolka78
senior tag
Na akkor egy kis összesítés!
Résztvevők:
Én(zolka78)
.mf
Speeedfire
Studi
Novics
Lassú víz
Tamás
j.bravo
Byk01Időpont: még mindig májusnál tartunk és mivel egyelőre csak Novics javasolt fixnek mondható dátumot, így azt javaslom induljunk ki azokból. Tehát május 13 vagy 20 vagy 27. Szerintem ezekből kellene belőni valamelyiket. Úgy hogy írjátok a reakciókat kinek melyik nem lenne jó és akkor tudunk szűkiteni.
-
-
Novics
senior tag
válasz zolka78 #19663 üzenetére
Továbbra is a 26-27-es hétvégét javaslom, mert akkor már majdnem nyár lesz. 13. vasárnap is jó lehet, de elképzelhető, hogy akkor lesz a közgyűlésünk. Pünkösd viszont részemről ok. (Bár feltételezem ezzel kisebbségben vagyok. )
Lassú Víz
Gondolhatod, hogy nem arra gondoltam, hogy motorral robogózzunk mellettetek, csak az odajutásra egy opció.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
zolka78
senior tag
Májusban nincsen nekem sem semmilyen tervezett programom előre, így azt mondom, hogy bármi jó, viszont leginkább a vasárnapokat tartanám előnyösnek mert szombaton bekavarhatnak munkaügyileg.
-
Lassú Víz
addikt
válasz Speeedfire #19656 üzenetére
Nem tudom ki hogy látja, de én biztosan nem fogok elmenni egy olyan biciklis tókerülésre, ahol körülöttem autóval meg motorral mennek a többiek. Nem ellened van kifogásom, hanem a helyzet ellen.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
válasz Speeedfire #19658 üzenetére
Kiborul a korsó, kimegy a bubi
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Speeedfire #19656 üzenetére
Vagy előre mész, és kikéred a söröket mire odaérünk
Holnap majd jól beletépünk...
-
Novics
senior tag
válasz zolka78 #19654 üzenetére
Legyen május, és legyen tánc!
Május 12 tuti nem jó, mert TT, meg egyesületi taggyűlés, de 13 már jó lehet, ha a társaság nem bánja a vasárnapot. Utána Pünkösd, mindenki húz erre-arra, de 26 számomra elég szimpatikusnak tűnik.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
zolka78
senior tag
Akkor egy gyors összesítés a szokásos tókerüléssel kapcsolatban.
Résztvevők:
Én(zolka78)
.mf
Speeedfire ez most érdeklődés akart lenni? mert várunk szeretettel kurva jó kis összeröffenés szokott lenni ...
Studi
Novics
Lassú víz
TamásIdőpontnak én is leginkább a májust preferálnám. Az biztos, hogy júni 6-17 között külföldön bringázok, tehát az nem jó nekem. Meg az előtte és utána lévő hétvége sem, a családi fővesztés terhe miatt. Úgy hogy azt gondolom, hogy kezdjük el összeszedni a nem megfelelő időpontokat és akkor már tudjuk mi az, ahonnan eltudunk indulni. A tóhoz való lejutásos mizériában nem tudok segíteni. Én biztos tekerek odáig is mint mindig, és aki akar az csatlakozhat(gyertek már baszki ne keljen mindig egyedül tekernem )
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz Throme #19652 üzenetére
Van kimondott bringás kocsi, csak nem teszik erre a vonalra.
Egyébként meg akkor marad a "lábon" hazajutás"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Throme
veterán
Ha nagy tömeg megmozdul, akkor szívás lesz a vonatozás hazafelé....
Mi beszoptuk 2-3 éve. Konkrétan nem engedtek felszállni. Aztán a következőre már nagy nehezen sikerült felférni... a kaller így is húzta a száját.... b+ mire számított????, és gondolom minden évben ismétlődik, mert kimondott bringás kocsi nincs, pedig milyen szuper lenne. -
Byk01
őstag
válasz Novics #19636 üzenetére
A május 19-i meg a pünkösdi hosszú hétvége. Az neccesebb szokott lenni különféle családi programok miatt, de részemről akár az is lehet. Ezzel ugye egyértelműen jelzem, hogy én is benne vagyok.
Ha visszamelegszik az idő a hét eleji környékére, én is visszaállok a biciklis munkába járásra (meg egy-két nagyobb körre), talán még a lejutásra is meglesz a kondi."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
spanyoll
addikt
HA megyek akkor lesz egy hely anyóson meg valami kisebb paripának a csomiban.
Ha."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Novics
senior tag
válasz Lassú Víz #19645 üzenetére
Persze, hogy nem azzal kerülne az ember! J.Bravo-ék is béreltek bringát, talán én is.
Az a baj, hogy 40 km a Rétszilas, onnét 30 perc vonat Pusztaszabolcs, aztán 17 km Gárdony. A 7:20 vonatot el kell érnem, ha nem akarom, hogy megint rám kelljen várni. Ahhoz meg kb 5-kor el kellene indulnom itthonról. Hazafelé megint hasonló tortúra...A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Lassú Víz
addikt
Nem kell tőle megijedni. Szerintem nálam edzettebb és könnyebb vagy, és én is meg tudtam csinálni. Mondjuk a pákozdi hegymenetnél Novics visszafordult, hogy megnézze élek-e még vagy hívjon mentőt , de valahogy csak feljutottam. Azt tervezem márciustól ismét bringázok majd a melóba, mire összehozzuk a tókerülést csak lesz annyi edzettségem, hogy ne jelentsen gondot.
-
.mf
veterán
válasz Novics #19641 üzenetére
Egy szempillantásnyira bennem is felötlött, de annál egy kicsit is továbbgondolva: kb 10-15-tel kísérgetni egy csapat bringást, minden második sörözőnél megállni; kesztyű-szemüveg-sisak-maszk le; amíg ők söröznek, én csak bambizhatok; majd fél óra múlva visszaöltözni és a kihűlt blokkot újra melegíteni
A tókerülést én tuti csak bringával, a kérdés részemről legfeljebb csak az oda- és visszaút.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
válasz zolka78 #19639 üzenetére
Nem vagyok egy koránkelő típus Nekem szerintem lenne az 3 óra (a régi bicóm nem tud nagy tempót, a terepbringám pedig bütykössel nem erre való), tehát legkésőbb 7-kor el kéne indulnom, míg vonattal elég csak 9-kor... Plusz azon is múlik, hogy mennyire kényelmes hosszabb távot letekerni, mert mint mondtam, ahhoz vagyok szokva, hogy max. 40 perc alatt letekerek városban 10-12 km-t, esetleg egy délután fgéppel bóklászva 15-20 km, ennél hosszabb úton legalább 10 éve nem voltam... Szóval még meglátom, majd megyek még pár hosszabb kört, és kiderül
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
zolka78
senior tag
Nézd én mindig azt mondom, hogy 3 óra mig letekerek Gárdonyig. De valójában leérek már 2.5 óra alattés abban van egy reggelizés is Martonvásáron. Úgy hogy nem vészes lejutni, lehet haladni végig rendesen.
-
.mf
veterán
válasz zolka78 #19635 üzenetére
Most olvasom vissza a korábbiakat (desokatdumáltok), szóval 10-kor már ott találkozó? Akkor odafelé lehet, hogy én is vonatozok Aztán lehet, hogy visszafelé is? Meglátom, mennyire kényelmes a hosszabb táv. Városban télen-nyáron szinte naponta tekerek, de irányonként csak 15-20 percet, 4-6 km-t. De addig még sok idő van, beiktatok még pár nagyobb karikát is
-
Novics
senior tag
válasz zolka78 #19635 üzenetére
Meg vonat is.
Határozott mindenképpen, de csak akkor, ha Merci is jön. Melyik hónapot lőjük be? Május 12-i hétvége tuti nem jó, meg lesz majd még valamikor május/júniusban egy hétvége, amikor vizsgázok, de ennek sajnos nem tudom az időpontját még. (Bár az úgyis csak egy napos lesz, szóval akár nem is ütköznek.)
-
Speeedfire
félisten
<-- érdeklődik
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
.mf
veterán
válasz zolka78 #19630 üzenetére
<-- érdeklődik
Bp-ről bringával milyen, nem para az elég forgalmas 7-es szélén menni? Guglihoz képest a merretekerjek kevesebb főutat tartalmazó (cserébe elég cikornyás) útvonalán is kerek 40% főút... Vagy mások vonattal viszik?
-
zolka78
senior tag
Srácok! Lassan közeledik a tavasz és az időjárás is alakul afelé. Bedobnám ötletbe az idénre is a velencei tavi bringás tekergőzést. Úgy gondolom, hogy évről évre mindig egészen jól sikerült a dolog, és mindig egészen jó kis programot hoztunk össze. Én az idén is szívesen mennék az itteni társasággal. Tehát ha továbbra is van érdeklődés, akkor elkellene kezdeni a szervezkedést.
-
Byk01
őstag
válasz Grga_Pitic #19623 üzenetére
Én is így voltam vele: végre nem kell a világ végére menni talira a melóhelytől, erre elküldenek vidékre, hogy ne legyen értelme visszajönnöm sem (6-kor még Szegeden voltam, másnap reggel 9-kor meg Orosházán, így maradt a szarvasi éjszakázás). De én legalább Kalambó kutyája vagyok, aki néha feltűnik a színen
-
*Ropi*
félisten
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz Mercutio_ #19624 üzenetére
Az a sorozat megélt vagy 10 évadot, úgyhogy akkor még van időm feltűnni.
Ropi: na bakker, ez Mercinek ment volna, nem tudom hogy sikerült neked válaszolni. Nincs mentségem, hiába mobilról toltam, de még az első korty sör se ment le - hacsak nem remeg már a kezem nélküle...
-
*Ropi*
félisten
Tőlem nyugodtan kérhetsz bocsánatot, mert én sem voltam ott.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
Te vagy Kalambó felesége
-
Mercutio_
félisten
válasz Grga_Pitic #19618 üzenetére
wtf?
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz Mercutio_ #19617 üzenetére
Égi jelnek tekintem, hogy itt van a placc 200 méterre melóhelytől, így new joinerként beneveznék.
Mostanában úgyis jól esne pár korsó meló után, társaságban legalább nem számít ez idült alkoholizmusnak.
Saccra (nagy a távolság, nehéz megbecsülni az utazási időt) 18:00 körül érkezem én is. -
Mercutio_
félisten
Nincs mese, inni kell: Fotós Sörözés 2017. október 18 (szerda) 17:30-tól
Fotós cuccot is hozzatok, kell az alibi
Helyszín: B.A.K. Hütte - 3 féle csapolt (ebből 2 korsója 500 alatt, távoli galaxys 750(?)) és 4 hűtőnyi üveges sörAki ott lesz:
Studi
Lassú víz (18:00 után)
Mercutio_ (+1 opcionálisan)
zolka78 (80% talán)
rbalint88 (18:30 után elvileg)Aki jön még írja fel magát!
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #19611 üzenetére
Él és 10 főre foglaltunk helyet szóval örülnék némi aktivitásnak
A kérdés is él, hogy mikrós/fujis topicba is bedobjuk-e?
-
Mercutio_
félisten
Nincs mese, inni kell: Fotós Sörözés 2017. október 18 (szerda) 17:30-tól
Fotós cuccot is hozzatok, kell az alibi
Helyszín: B.A.K. Hütte (de egy tesztelést valaki nyomhatna)
Aki ott lesz:
Studi
Lassú víz (18:00 után)
Mercutio_ (+1 opcionálisan)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Byk01
őstag
-
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #19605 üzenetére
Hu ez meretes, evek ota kb minden penteken langosozunk kollegakkal, de Cedrus piacon nincs ekkora... persze attol meg eleg jol lehet tole lakni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zolka78
senior tag
Negyed hétre már én is haza értem. Jó kis napot hoztunk össze megint.
-
Novics
senior tag
válasz Lassú Víz #19602 üzenetére
18:37-kor értem haza, de még el kellett mennem boltba fagyiért.
De persze mi mind puhapöcsök vagyunk, Merci már régen otthon volt, mire mi hazavánszorogtunk.
A Garmin eszongya az egészről. Azért az a -140 méter az komoly. Nem gondoltam volna, hogy ennyire mély a Velencei-tó vize.
-
Lassú Víz
addikt
válasz t_a_m_a_s #19601 üzenetére
Most vagyok túl a zuhanyzáson. Zolkát Martonvásáron előztem le, jól tolja. Néztem az autó km óráját, 128 km volt oda-vissza az út. Nem tudom leszek-e valaha olyan edzett, hogy azt is bevállaljam. Egyelőre az emelkedők csúnyán megfingatnak. (Főleg egy akkora lángos után amit ettünk Pákozdon.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Villanyszerelés
- OpenMediaVault
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest