Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Suspensio terpini, ezt írta fel a doki. Az íze olyan, hogy a középkorban már máglyán végezte volna az a kuruzsló aki ilyennel próbálta urának fájdalmait enyhíteni.
Amit nem értek, hogy harmadik napja szedett gyógyszerek mellett miért vagyok még lázas?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gorgo
őstag
Az ágyat nyomom és izzadok, és mindezt egyedül asszem egyszerre 2 kórt szoptam be. A baktériumot lenyomta az antibio, de a vírust sörrel, de még csak pálinkával sem nyomhatom le...
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Mercutio_
félisten
Igyatok helyettem is.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fi:zi'k
nagyúr
Engem is kerülget a rákfene, így ha megyek is, csak bambi lesz, ha már Studi ilyen jól elnevezte.
G7 érdekelne vkit vagy csak bambizás lesz?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Novics
senior tag
Könnyen lehet, hogy én is csak bambizok, nem vagyok egy nagy sörivó. De ez csak nem gond.
Freddy76 Ezek a városi népek milyen betegesek. Jobbulást, de legalábbis ne rosszabbulást.
Akkor ez eddig 2, ja spanyollnak még írni kell...
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Freddy76
addikt
Jó hír, hogy a lányom kezd jobban lenni, rossz hír, hogy én meg rosszabbul. Jelen esetben semmit nem ígérhetek.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Novics
senior tag
Urak!
Mi lesz akkor? Hány jöttök, mikor és hová? Foglalok asztalt ha kell.
-
Byk01
őstag
válasz Freddy76 #18780 üzenetére
Jobbulást a lányodnak, és hogy te se maradj ki gyógyszernek ajánlom a HP-t (de te vedd be, neki elég, amit kilehelsz belőle )
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
-
gorgo
őstag
Mennénk én is de már rég voltam ilyen cefet szarul, olyan mocsok beteg vagyok...
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Novics
senior tag
válasz Mercutio_ #18766 üzenetére
Mivel én nem ismerek egy jó - de még csak egy rossz - helyet sem, ezért a nagyérdeműre bíznám. Ráadásul és egész nap - 13:00 után - ráérek, szóval azt is rábíznám a népre, hogy döntsön. Én ott leszek.
De eddig nem nagy tolongás van.[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
Urak!
Február 11-én kinek lenne kedve összeülni valamelyik krimóban egy kis sörözésre, borozásra, géptapizásra?
-
fi:zi'k
nagyúr
Ezt buktam.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
mouser1
csendes tag
totál újoncként én is megjelenek mindjárt, ha addig nem futamodom meg. emberevők vannak a társaságban? :-D
-
spanyoll
addikt
Kb egy ora es jovok.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #18752 üzenetére
Most ültem BKV -ra, volt némi fennforgás.
Irányjelzős Pentax topicban megy a móka, Jahno porondmester is parádés
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz zolka78 #18743 üzenetére
Parancsértettem! Akkor viszem még a Pana GM1-et, 12-32-t és 20-ast, nomeg a 42.5/1.7-et
Freddy: Harmadnapra, kelet felől?
spanyoll: papírkutya
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz Lassú Víz #18748 üzenetére
Ajánlom a Mechwart Pincét. Jó hely, közel is van (a Mechwart Liget villamosmegállótól 1,5 perc), van csapolt Lasko Pivo, lehet nosztalgiázni annak, aki sokat nyaralt a horvát tengerparton .
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #18742 üzenetére
Még mindig az "A" terv él ahogy írtam: 28-a hétfő, 17 óra Pivohalle II. ker. Tölgyfa utca 26.
4-kor nyitnak, akkor rájuk telefok. Ha nem lesz nyitva, akkor keresünk valamit a környéken/körúton, és megírjuk ide. Nincs jobb ötletem.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Freddy76
addikt
Este nyolc, negyed kilenc között érkezem. Remélem, nem fog mindenki felpattanni kilenckor...
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #18741 üzenetére
Ha hozod a kanodat is (kutyus ), és megnézné, akkor elviszem az Oly 25/1.8-at, de jelezzétek, mert amúgy nem cipelem
Lassú Víz: Majd jelezd, hogy végül hova menjek/-ünk!
-
zolka78
senior tag
válasz Lassú Víz #18733 üzenetére
Én is megyek, mint ahogyan fentebb jeleztem.
Egyébként a karácsonyi lotifutit már vagy 8 éve mi is szanáltuk, mindenkinek jobb ez így, nem akartunk ünnepi hivatkozásra jópofizni. Most is csak hugom jött hozzánk, meg ma jönnek a sógoromék. Többet nem is erőltetünk. Szüleim sajnos már nincsenek, anyós meg szerencsére messze.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Freddy76
addikt
válasz t_a_m_a_s #18735 üzenetére
Elegem lett, ennyi. Nálunk az év utolsó negyede kegyetlen hajtós, szeptember elejétől nincs megállás. Napi nyolc óra felejtős, 10-12 óra a penzum, meló van hétvégén is sokszor. Emellett ügyvédként vállalkozó vagyok, és nem tehetem meg, hogy kikapcsolom a telefonomat egy hétre, vagy nem válaszolok e-mailekre. Pontosabban megtehetem, csak ezzel ügyfeleket veszítek. Ezáltal nyáron sincs 100 % szabadság.
Az év egyetlen szakasza, amikor hirtelen csend lesz, az most van. Zárva a bíróságok, hatóságok, az ügyfeleknél is csak ügyelet van. Nincsenek e-mailek, nincsenek telefonok, nincs semmi. Ilyenkor tudok csak pihenni, ilyenkor tudok csak kikapcsolni, ilyenkor tudom csak megtenni azt, hogy folyamatosan több napig a lányommal foglalkozzak. Szóval két éve azt mondtam, hogy anyám, nővérem, feleségem szülei, és ennyi. Nagybátyámhoz nem megyünk, őket sem hívjuk, unokatestvérekkel ugyanez, keresztanyámékkal dettó. 24-én délelőtt anyám és nővérem nálunk volt, dumáltunk, ebédeltünk, 25-én átmentünk nővéremhez egy ebédre, ott is csak szűk körben (öten), ma anyóséknál vagyunk, és ezzel vége is a jövés-menésnek. Mi sem megyünk, hozzánk sem jönnek.
Lehet megsértődni, tavalyelőtt ez nagyon sikerült, tavaly már kevésbé, idén már mindenki derűsen nyugtázta, hogy mi vagyunk a karácsonyi remeték. Lehet együtt ebédelni februárban is, vagy éppen júniusban, szóval azt az évi egy kötelező vizitet ne ilyenkor tartsuk meg. Ha gyökérség, akkor gyökér vagyok. De jövő héten minden reggel úgy kelek fel, hogy aznap semmi program nincs, szóval az van, amit akarunk. Ha fogaskerekűzni akarunk, akkor az van, ha legózni, akkor az van, ha egymás után megnézni a Csipkerózsikát meg a Százegy kiskutyát, akkor az van. Ha akarok enni, akkor eszek, ha nem akarok enni, akkor nem eszek, és nem kell senkinek a szar pálinkáját innom.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #18732 üzenetére
Kellene valami B terv is mert holnap nem lesznek nyitva, nem lehet foglalni. Remélem nem esünk hétfőn pofára. De csak találunk valamit a belvárosban, ahol sört mérnek.
"A" terv: 28-a hétfő, 17 óra Pivohalle II. ker. Tölgyfa utca 26.
Mercutio_
Lassú VízKi jön még?
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #18730 üzenetére
Nekem OK, esetleg a mikrósba bedobható, bár amilyen arcok vannak mostanság
[ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #18728 üzenetére
No, akkor fixáljuk a 28-át. A magam részéről megnézném a Pivohalle-t, II. ker. Tölgyfa utca 26. Mondjuk kb. 5-re vagy 6-ra odaérhetnénk.
Ebben a borult, ködös, sehová sincs kedvem elindulni időben, hogy mit fotózhatnánk előtte, nem tudom.
-
Mercutio_
félisten
Most akkor hogy állunk, van már hol/hánytól?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
zolka78
senior tag
Én is bejelentkeznék a sörözésre ha van fix dátum, ha már így újra ránéztem a fórumra.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Mercutio_
félisten
válasz werttzui #18721 üzenetére
Akkor azért volt egyre lepukkantabb a slozi, mert tudták, hogy lehúzzák a rolót
Egyébként meglepve láttam, hogy a régi Wesselényi utcai pivo helyén nagy CSEHó tábla virít, lehet újra megpróbálkoznak ott?
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #18717 üzenetére
Este rákérdezek az aszisztensemnél nincs-e valami programunk, a 28.-a talán jobb lenne.
Ha olyan hideg lesz mint tavaly lehet a fotózós részt hanyagolnám, vagy rövidebb időt szánnék rá
-
Lassú Víz
addikt
Mercutio_!
Ha már az irányjelző adok-veszekben lecsaptad a magas labdát, dec 28 vagy 29 lenne a jobb egy-két sört legurítani? Többieknek?
Esetleg mint tavaly? Fotózgatunk valahol és mielőtt épp befagy a s***ünk beülünk valahova?A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
.mf
veterán
válasz Mercutio_ #18713 üzenetére
"Jó'stét, kezicsókolom, a Mercutio-alulvonás névre foglalt asztalt keresem. Nincs? Akkor Heckler und Koch? Olyan sincs? Esetleg Eldzsí? Asse? Akkor csak a bolondját járatják velem... Sör legalább van?"
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #18712 üzenetére
Asztal 12 főre foglalva a pógári nevemre 18:00-tól, illetve mivel azt még én se tudom így a G3 gyártójának nevét is elég bemondani
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #18698 üzenetére
Nem csak MILC Sörözés a Sladekben (ami már CSEHó), Október 28-án (szerda) 17:30-tól
Aki jönne:
Lassú Víz
Mercutio_
Studi
rbalint88
Jahno (kicsit később, de érkezik)
.mf (munka után, ami bármit jelenthet)
Freddy76 (Ha tud jön, de úgy se tud)
Juszt (talán, menj inkább csajozni)
j.bravo (talán, ezt már hallottuk)[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Én újfent csak azt ígérhetem, hogy semmit sem ígérhetek. Ha tudok, megyek.
-
Mercutio_
félisten
válasz werttzui #18704 üzenetére
Gyenge a marketingjük.
.mf: Írd a listát, különben honnan tudjuk hány főre foglaltunk?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Canon EOS 4000D Digitális fényképezőgép Canon 55-250 1:4-5,6 obi jótállással
- Nintendo Switch V1 RCM nem patchelt verzió
- TP-Link Archer MR200 AC750 3G/4G Wireless Dual Band LTE Router
- HP Pavilion laptop, 15,6", i5-7200U CPU, 8 GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, NVIDIA 4 GB dedikált DDR3
- Asus tuf gaming VG249Q monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest