- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
beis-compo
tag
válasz
deja vu #12115 üzenetére
Mert nem videózásra vettem. Meg ez már a 4. Pentaxom, és van "néhány" obim hozzá. Csak ha már van benne videó, azért nem ártana ha mûködne is, (nem várok csodát, csak tudhatná amit ráírtak).
Van Sony MILC-em is, csak az meg pont nem mai darab, így az csak HD-t tud, de van amiben még így is ráver a K50-re. -
csakb
őstag
válasz
deja vu #8229 üzenetére
Kijöhetett volna egy használható MILC-cel is, de azt sem tette. Sok mindent nem tesz ez a fránya Pentax. Temetik is folyton, évtizedek óta, és mégsem akar meghalni.
Ennek ellenére én teljesen meg vagyok elégedve a felszerelésemmel. Már csak azért is, mert nem a webshopokkal, katalógusokkal, mesterségesen generált igényekkel fényképezek, hanem az eszközzel, ami itt van a kezem ügyében.
Én olyan maradi vagyok, hogy nekem a 16 Mpx is untig elég. Sőt, a 10-zel sem volt semmi bajom. Sőt, néha visszasírom azt a jó kis 10 Mpx-es CCD-t. De nem is ez miatt váltottam K-5-re. Erről viszont nem akarok váltani, mert nekem semmivel sem nyújtana többet K-3, de a D7100 sem.A bevezető árak meg mindig csökkennek idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged