- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
A gyújtótávolság beállításnál tévedsz ha azt hiszed hogy a beállított értékre mozdul el a CCD függetlenül attól hogy a gép mennyire billen. A valós elmozdulást mindíg a gíroszkóp elmozdulása adja. Nekem volt optikai stabilizátorom is és azt tapasztaltam hogy egyáltalán nem annyival rosszabb a CCD-s mint ahogy sokan állítják. És az alaptétel hogy az első stabilizátor a kéz kell legyen mindíg úgy kell a gépet fogni mintha semmi segédeszköz nem lenne.
-
Szten Márs
nagyúr
Nem, nem írtál hülyeséget, teljesen érthető.
De ha megnézed, én is gondoltam erre is, mint írtam fentebb a #1820-ban: "ha az AF ilyen objektívnél kevésbé pontos, akkor lerekeszelve is kevésbé pontos kell, hogy legyen, csak a nagyobb DOF miatt esetleg kevésbé szembetűnő."
(Ilyemi miatt teszem mindig hozzá, hogy feltételezhetjük azt is, hogy értelmes dologra gondolt, csak épp rosszul, félreérthetően fogalmazta meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest