Új hozzászólás Aktív témák

• masterful87

senior tag

Én, mint független csak egyet érteni tudok Colonel írásával, leírta a száraz tényeket, elmondta hol van lemaradva a pentax, és mik azok a területek ahol a földbe döngöli a canikont. Egy jövőbeni #1. hozzászólásban lenne a helye minden szavának.

Elnézve a másfél nap k@k@áradatát nem csodálom, hogy nem akarta megosztani a tapasztalatait a nagyérdeművel, tudta, hogy ezért lógni fog! ;]
    Másfél napja egy érvet nem olvastam a pentax mellett, sem a cáfolatát Colonel szavainak! Megy a személyeskedés: biztosan a kezébe se volt, hazudik, nem igaz, hülyeséget beszél, meg amúgy is hogy meri rossz színben feltüntetni a kedvenc márkámat!?

A márka "védelmében" elhangzott:
    (#10789) cadeyrn a FF-nek semmi értelme
    (#10789) cadeyrn jó, tényleg nincs középkategória, de ott a két és fél millás 645Z, most már a profik is átülhetnek pentaxre
    (#10790) cadeyrn a gyors AF nem fontos
    aztán volt pár hsz, amik a pentax helyes kiejtését taglalták, újabb erős érvek a pentax mellett
    (#10794) cadeyrn én kérek elnézést
    (#10801) cadeyrn ha a pentaxet dicsérni nem tudom, akkor legalább jól lehúzom a pentax kínálat feletti nikon masinákat, ezzel is bizonyítva, hogy a K-3 fölött egyik gépnek sincs értelme
    (#10801) cadeyrn leírhatod még ezerszer, hogy az FF-nek semmi értelme, attól még igen sokan köszönik, élvezik a full frame létet

Az én véleményem:
    Pentax kínálat: 100e-350e ||||| 2,5 milla, akárhogy nézem ez sehogy se lesz kerek!
    A profi fotósok hány százaléka használ pentaxet?
    Ha a profik nem ezzel lőnek, akkor vajon 3rd party gyártók mennyire fognak ráfeküdni a fejlesztésekre? Na és a gyártó? Talán ezért nem barátja a profiknak?
    A piac már csak ilyen, arra építenek amit sokan használnak, azt fogják oktatni, canikonhoz lesz fullos stúdiófelszerelés, egyik iskola se fog 1-2 eltévedt pentaxos reményében teljes felszerelést tartani.
    A pentax addig a szintig, amit a gépei lefednek sokkalta többet ad, mint a canikon, legtöbbször még olcsóbban is!

Nekem ez a véleményem D5100 és K10D tulajként.
    Nem haza beszélek, hanem kíváncsi lennék vélemények ütköztetésére, komoly érvelésre, de úgy tűnik érdeklődés hiányában elmarad.

Új hozzászólás Aktív témák