- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz Kimmuriel #10094 üzenetére
Pont ezért mondtam a MILC-et. Nagyzsákos túrán egyrészt kényelmetlen volt még a nagy fotóstáskát is cipelni. Nem is a súlya miatt - a 20+-os zsák mellett már mindegy volt - hanem a mérete. Ha a mellkasomon hordtam, akkor egyrészt nem láttam hová lépek, másrészt lefegett ha előredőltem. Mondjuk a Lovepro TLZ Pro táskákhoz van heveder - ezért is választottam ilyet - de attól még nem látom hová lépek. Azt mondjuk a csípőhevederre is fel lehet fűzni, de ott meg oldalra nyúlhat ki túlzottan. No meg mindig rohanhatok a többiek után, mert kukucskással nem is olyan egyszerű fotózni, mint zsebből elő a kompakt, katt, vissza, és még csak meg sem állt. A hegyoldalon mondjuk néha veszélyes is volt a kukucska, mert könnyebben kibillentem az egyensúlyból.
Az időjárás állóság nem tudom, hogy mennyire komoly szempont, mennyire mászol szakadó esőben/hóban. Olyankor szerintem úgyis táskában lesz a gép jórészt, azt meg nem hiszem, hogy egy kis eső bármelyik gépben kárt tenne. Ha csak a túrákat szeretnéd megörökíteni, és nem akarsz amúgy "művészkedni", akkor szerintem egy MILC bőven jó. Ha meg tudsz barátkozni a LCD-ről komponálással.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest