-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zolesz007 #9324 üzenetére
Igen, azért kell egy olyan ürügyet találni, amire a többség gondolkodás nélkül bólogat.
(#9326) Edenyke: Nem tudok erre konkrétat mondani, de szerintem nem.
Egyértelműen megváltoztatják a szolgáltatást, az ügyfélszolgálattól kérdeztem, hogy van-e jogi felhatalmazásuk, kitérő választ kaptam sokadszorra is. -
A telenor jan 1.-től feltolja a saját hálózatára a titkos Interpol szűrőt.
Csakis "pedofil tartalmak szűrésére"...
A kulcsszó a titkos lista.
A másik kulcsszó az, hogy te nem olyen szerződést írtál alá, hogy szűrt netet kapsz.Tehát ha van pár év hűséged akkor itt a remek alkalom, hogy elbúcsúzz a szolgáltatódtól.
Internetcenzúra nem vicces, de az igen, hogy emiatt reklamálhatsz és /szerintem/ beinthetsz nekik.Én két megoldást tudok elfogadni a részükről:
a. szabad internetet kapok
b. Jan 1-től nem kérem a szolgáltatást a továbbiakban.Kapcsolódó cikk és a topik:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Egy óra, két rendszer
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eredeti játékok OFF topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Windows 10
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest