Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaraz
tag
válasz
donjohnson #105840 üzenetére
A címkereső szerint 5G-s router bérelhető
-
Szaraz
tag
Sziasztok! Van egy otthonet előfizetésem, Zalaegerszeg mellett jól működik. Gyors, nincs vele probléma. Szilveszterre elutaztam anyámhoz Szeged mellé Domaszékre, és borzasztóan lassú a net. A térkép szerint 4G van, de az 1-2 Mbps, az nagyon lassú. Van hogy felmegy 10-re. TP link router, és a házban több helyen is kipróbáltam, de ugyanaz, hiába van az ablakban is. Azért hoztam el, hogy kipróbáljam, esetleg neki is jó lenne ilyen, de ezzel a sebességgel nem nagyon ajánlanám neki. Vezetékes net nincs nála kiépítve, ezért az felejtős. Mit lehet ilyenkor tenni? Jelezni a Yettelnek? Vagy keresni másik szolgáltatót, hátha az gyorsabb lesz kicsivel?
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Yettel TVről?
Működik normálisan?
Én Zalában venném igénybe!
Köszönöm a válaszokat előre is!Ui.: a Yettel szerint van lefedettség ahol lakom.
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Kollégámnak segítettem beüzemelni az új Samsung telefonját, és kikerült neki egy WifiHívás ikon, és a Beállításokban is megjelent a kapcsoló. Kipróbálni nem tudtam, de akkor már működhet? -
Szaraz
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a gyerek Poco X3Pro-ját nem lehet hívni, mert nem kapcsolható, de ő tud hívni engem.
Más sem tudja hívni.
Újraindítás megvolt. Tiltás nincs beállítva.
Sim kártya csere is megvolt. Miután beletettem az új Sim-et, tudtam hívni. Gondoltam kipróbálom ma este, és megint nem csörög ki! Ő viszont tud hívni.
Van mellette egy vodás kártya is, az kicsörög.
Valakinek ötlete?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest