Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirkan13
aktív tag
Olyanra mint a vodánál hogy internet vagy standard net az apn neve.Mert van egy Xiaomi Mi max 2 telefonom és abba akarom használni hotspotként.Látják a készülékek csatlakoznak is hozzá de azt írják hogy nincs internet.Ha Simán a telóba használom lazán megy a net.Másik telefonba rakva simán osztja.
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Van egy 100 gb-os net kártyám.Eddig a routerbe és telfonba is használtam.Most megint beraknám a telefinba második simnek de nincs net.Az apn elvileg jó.Adat engedélyezve,hálózat van adat nincs.Változott estleg az apn beállításokba valami.Telenor Online az apn/Online/default.Ezek vannak beállírva.Köszi.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
Viktor0610 #58208 üzenetére
Én is😃Tudom,de mégis átváltottam 5ghz-re és jön.Azért köszönöm
-
sirkan13
aktív tag
válasz
Viktor0610 #58205 üzenetére
Azért itt kérdeztem mert vodás kártyával nem volt gond.
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Segítséget kérnék a net kártyát átraktam telefonba és az istenért nemtud a laptop hozzá csatlakozni,telefon igen de pc,vagy lapos nem.2,4 ghz-re van állítva mint a router is.Mi lehet a gond?Megoldodott 5ghz-ra kellett állítani.
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Ha kicsit kések a számlafizetéssel a telenor az hogy büntet?Mikortól korlátoz?A válaszokat köszönöm.
-
sirkan13
aktív tag
Mindenki neten nézi a vb döntőt😃Ilyen mérvű lassulást még nem tapasztaltam náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest