- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
GML
őstag
válasz
goofy86 #3155 üzenetére
erre csak azt tudom mondani, hogy a hétvégén jöttünk haza vidékről és malőr volt a vonattal, kb az összes lehetőséget megnéztük (volán máv) és kb fél óra alatt összesen 300 kb-t használtunk fel. azt azért elmondom, hogy mindenm megkezedett egység díjköteles, tehát, ha használod az operát engedd neki a folyamatos kapcsolódást, mert minden egyes kilépésnél megszakad a számlázás, nekünk összesen 300,5 kb forgalom volt 3 részletben, így összesen 320 kb-ot számláztak.
-
válasz
goofy86 #3155 üzenetére
Ezt elég nehéz meghatározni. Én valamelyik nap órákon át (9-22, kisebb-nagyobb kihagyásokkal) fórumoztam Opera Minivel, az nagyjából 10 mega volt. Fontos, ezek az én netezési szokásaimmal születtek.
Egyéni, nem mérvadó véleményem az, hogy a napi 3-4 órát elbírhatja a napi 10 megabájtos korlát.
Végül. Igen, az Opera Mini kevesebb adatmennyiséggel dolgozik, mert tömöríti az oldalakat. -
válasz
goofy86 #3147 üzenetére
Mobil Internet Napijegy megrendelés:
A 1741 felhívávával, a 1220/1/0 hívásával - ügyintéző segítségével, illetve a PannOnline oldalán történő regisztrációt követően a Szolgáltatásinformációk részen.Bónusz kedvezmény lekérdezés:
A 1220/1/0 hívásával -ügyintéző segítségével, illetve a PannOnline oldalán történő regisztrációt követően a Bónusz Program részen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest