- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PBA
aktív tag
Sajnos tény, hogy mostanra a Telenor a legproblémásabb roaming tekintetében - legalábbis az én tapasztalatom szerint. Amit mondjuk sajnálok, mert egyébként szeretem, Telenor flottásak vagyunk. Talán majd javul a helyzet, bár ez leginkább pénz kérdése sajnos, értem én, hogy igyekeznek a roaming kérdést a lehető legolcsóbban megúszni.
Ezeket a roaming helyzeteket Vodafone feltöltős SIM-ekkel szoktuk megoldani, ha valami meló miatt megyünk külföldre, mindig van nálunk Voda prepaid SIM, az kihúz a problémás helyzetből.
-
martonl
senior tag
Nincs mit. Ez a roaming dolog egyre jobban visszafejlődik egyébként. Mivel volte roaming tudtommal a mai napig nincs, ezért pl. elképzelhető, hogy feljelentkezik a teló egy olyan hálózatra, ahol adatroaming 4G-n van, de esetleg adott helyen a 2G-3G lefedettség gyenge, vagy nincs. Ilyenkor persze netezni lehet, de telefonálni nem és a bejövő hívások sem fognak megérkezni. Érdekesség, hogy a tengerentúlon jelen állás szerint 1-2 éven belül, ha a 3G-t is lekapcsolják, akkor a beszédroaming teljesen meg fog szűnni. Hacsak addig el nem indul a volte roaming, de elég nagy a csend ezügyben. Mondjuk először itthon kéne rendesen mennie.
-
Somatom
veterán
Egy Tkomos, Vodás teló nyilván ugyanezekre a hálókra áll rá és persze lesz Voda 4G is. Telenor viszont nincs a népszerű uticélokon, úgyhogy kiszolgáltatott helyzetben van. Ez egyben érv a másik kettő választásánál, tehát nem érdekük a Telenor roaming helyzetén javítani.
-
Gubu0101
veterán
Ha van,akkor o2 halozatot probald mindig hasznalni.Par eve mar kijarok,de meg sose volt ilyen gondom
Fixen mindig nemetben vagyok,de ha at is utazok ausztria vagy szlovak- cseh fele,nincs gond arra se,max a nagyon kieso teruleteken.
Most is hasitSot,ahol a telekom vagy a voda elhasal,ott vigan megy a telenor az o2-n fullon.
-
-
-
Most lehetnek gondok az adategyeztetéssel.
Mármint a vírus miatt kitolta a Telenor a határidőt, de mostanában volt több olyan visszajelzés, hogy mégis korlátozásra kerültek számok.Vedd fel a kapcsolatot a Telenorral, a kollégák segítenek.
Természetesen ezen kívül simán lehet, hogy az van, amit a többiek írtak.
-
viktorhu
veterán
Hol vagytok? Egyáltalán EU roaming terület? Mert nagyon távoli hálózatokon nem mindig megbízható a roaming (viszont nem is számít az időtartam).
EU roaming területen jelezniük kell, mielőtt korlátoznak, de nem nagyon szoktak ilyet - nem lehet, hogy magával az előfizetéssel van probléma? Pl. prepaid és lejárt az érvényessége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest