- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Harbinger85 #92211 üzenetére
A weblapon a Yettel fiókban fizetek havonta 3 db számlát Erste betéti kártyával és nem volt mostanában gondom a fizetés során. Nekem sincs sehol sem mentve a bankkártya, minden egyes alakalommal megadom az adatokat. Csak a nevet nem szoktam pontosan megadni (családnévre rövidítek), a többi adatnak pontosnak kell lennie. Nem az erős ügyfélhitelesítéssel van gondod?
-
4Grider
félisten
válasz
pitiless #92201 üzenetére
Hivatkozni kell a https://www.yettel.hu/volte oldalra, amikor az ügyfélszolgálatot hívod:
iPhone 5SE, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XR, XS, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, SE,
iPhone, 12 mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, iPhone SE (2022), iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max, 13 Mini -
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610 #92170 üzenetére
A fő becsapás benne az, hogy elég egy a telefonra juttatott trójai segítségével feltelepített app a rendeléshez, amit persze annak megtörténte után letakarítanak a jutalékért és nagy tételben dolgozó hekkerek. Alapból nem szabadna engednie a yettelnek az ilyen, csak alkalmazásból megerősített rendelések teljesítését, vagy ha már engedi, akkor alapból tiltania kellene a mobil piactér szolgáltatást.
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610 #92168 üzenetére
Az nálunk nem volt megoldás, mivel nem SMS-el szedték le a heti 600 Ft-ot.
-
4Grider
félisten
válasz
kekedi #92152 üzenetére
Nincs olyan szolgáltató, ahol 1-2 évente nem zárnak le díjcsomagokat.
Nincs olyan szolgáltató, akinél lezárt díjcsomagra lehetne újabb határozott idejű szerződést kötni.
Nem mellesleg az idei évben a cégek működési költségei az inflációt meghaladó mértékben nőttek, ezért kényszerülnek áremelésekre. Nem úri passzió tehát az inflációkövető áremelés, hanem kényszerhelyzet. -
4Grider
félisten
Azért szívás, mert a hálózatfejlesztés által érintett bázisállomások elég rosszul kommunikálnak a régi bázisállomásokkal, konkrétan Samsungok esetén régi bázis felől új bázis felé simán előfordul a 4G/3G hálózat eldobása és 2G-re ugrás, majd onnan közvetlenül 5G-re. Általában a régi bázis modernizálása megoldja a problémát, de ez ugye lehet fél-egy év is...
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #92046 üzenetére
Internet Security szoftver kód és letöltési lehetőség szokott mögötte lenni bizonyos előfizetések esetén.
-
4Grider
félisten
válasz
Diák66 #92016 üzenetére
Legközelebb ide kell írni, rögtön mondjuk, hogy nyár eleje óta csak az A1 HR-en van 4G.
Én 5G routereket használok (odakint jellemzően D-Link mifi-t), ott nem volt gond az automatikus hálózatválasztással. Ott inkább a töltés közbeni túlmelegedés a jellemző, amit persze itthon is csinál. -
4Grider
félisten
válasz
#73820095 #92014 üzenetére
Az EU évről évre csökkenti az 1 GB roamingért felszámolható összeget, nem csoda, hogy romlik a minőség. Úgy láttam, hogy a Telekomosok és a Vodások is csak a saját hálózatukon (HT HR és A1) kaptak 4G roamingot, mondjuk ott legalább az automatizmus ezekre a hálózatokra terelt.
-
4Grider
félisten
válasz
Kevin8997 #92010 üzenetére
A yetinél az automatikus hálózatválasztásos roaming tavaly év vége óta az eu-s országok egy részében vacak/nem működik, ha viszont tudod, hogy kézzel melyik szolgáltatót kell az adott országban kiválasztani, akkor teljesen jól használható. Itthon semmi bajom a yetivel, leszámítva, hogy a VoLTE-juk nem egy csúcsminőség (3G HD hang jobb volt) és erősen válogat a telefonok között. A mobilnetjük meg egyre jobb, a fejlesztéseknek köszönhetően.
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #91981 üzenetére
Nem tudják a max és a normál hbo forgalmát elkülöníteni, tehát nem cél a lassítás. Ez a rendszer nem is alkalmas ilyesmire, itt nem véletlenül van az, hogy ami a csövön kifér (illetve amit a kliens oldali mobil eszköz össze tud fogni). Mert jellemzően egyre több helyen az utóbbival van már probléma.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #91979 üzenetére
Semennyire, méretlen forgalom, azt éjjel-nappal tolhatod.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #91976 üzenetére
Nincs. Max. kézzel betesznek qos alá, de azért meg kell dolgozni.
-
4Grider
félisten
válasz
Bl.Gyo. #91766 üzenetére
Ez egy Cat4-es lte eszköz, magyarul a legalja. Egyetlen 4G frekvenciát tud egyszerre venni, így amikor a túlterhelt B20-on van, akkor lassú, amikor pedig ugyanazon a bázisállomáson a B3-at használja, akkor meg gyorsabb. Egy 5G képes eszköz nálatok stabilan 70-80 Mbps felett lenne, vagy 30-40 felett egy olyan eszköz, amiben kiválasztható lenne a B3.
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #91652 üzenetére
Nyilván hálózatfüggő a dolog. Ahol gond van, csak ott kell játszani a 2G/3G üzemmóddal.
-
4Grider
félisten
válasz
Zoolee19 #91648 üzenetére
Párszor megírtuk már a topikban, hogy a yeti roaming 5G és/vagy VoLTE képes telefonokkal gáz, ezeket az extrákat ki kell kapcsolni ahhoz, hogy a roaming és a szolgáltatók közötti váltás zökkenőmentes legyen. Ezen nem segít a kártyacsere sem, majd a beinduló VoLTE/5G roaming fog rajta segíteni. Már ha megérjük azt az időt...
-
4Grider
félisten
válasz
nullpoint #91583 üzenetére
Én azt figyeltem meg, hogy nem mindegy, milyen irányból (régi vagy új bázisállomások felől) érkezem meg 5G által lefedett területre. A Szerémi út pl. nekem elég sokáig játszotta, hogy ha dél felől megyek rajta, akkor van 5G elég hosszan, ha pedig észak felől, akkor végig tudok úgy rajta menni, hogy egy szem 5G sincs. (Mára már észak és dél felől is új cellák veszik körbe, így a Szerémi ma már nem jó példa.)
-
4Grider
félisten
Én elég sok fajta (D-Link, ZTE, Huawei, TP-Link, stb.) 4G/5G routerrel dolgozom, a pinnel elég sok helyütt probléma van. Egyes Huawei routerek bekapcsolt sim pin mellett is simán használják a sim-et anélkül, hogy megadnád rajtuk a kódot. Egyes routerek pedig helyesen megadott sim pin mellett sem tudják a sim-et használni, ezeken le kell venni a sim-ről a pin kódot.
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610 #91525 üzenetére
Semmi értelme nem lenne a fix ip-nek, ha az nem publikus...
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #91520 üzenetére
4CA itthon csak LTE/4G-n van. Ha előtölt a videolejátszód, akkor logikus, hogy csökken a szabad sávszélesség.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #91518 üzenetére
Ezeken mindegyiken illik mennie egy fullhd yt videónak. Főleg, hogy a yt rendesen pufferel. Nem lehet, hogy a puffereléskor/előtöltéskor látod a sávszélesség csökkenést?
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #91515 üzenetére
4CA (5G eszközök) mellett ilyeneket nem vettem észre, nekem vízszintes a terhelési görbém.
Szerk.:
De nyilván helyszíntől/terheltségtől is függ... -
4Grider
félisten
Még egyszer: A külföldi számokról érkező sms-ek jó része nem akarja az sms-ek kb. 10 Ft-os végződtetési díját fizetni, így "okosságokkal" próbálkozik.
Nyilván ezek ellen a szolgáltatók folyamatosan védekeznek, a rendszert ingyen használni kívánók meg folyamatosan dolgoznak az új kiskapukon. Ha ezt a kettőt összeadod, akkor nem várhatsz stabilan és mindig jól működő rendszert, amíg ingyen akarnak feléd sms-t küldeni akármilyen szolgáltatók. -
4Grider
félisten
A külföldi számokról érkező sms-ek jó része nem akarja az sms-ek kb. 10 Ft-os végződtetési díját fizetni, így "okosságokkal" próbálkozik. Ezek vagy mennek, vagy nem.
Bekavarhat továbbá az, hogy az okosságok csak adott hálózat irányába működnek, a feladó viszont abból indul ki, hogy 70-es szám csak vodás lehet, 30-as pedig csak Telekomos. Magyarul a hordozott számoknál ezek még kevésbé működnek. -
4Grider
félisten
A térerő csökkenhet az adásteljesítmény csökkentése miatt, de amiatt is, hogy új, magasabb frekvenciára állt át a készüléked.
Az előzőt általában követi a adott bázison a fejlesztés, az utóbbi meg leginkább a fejlesztés következménye, és kell neki néhány nap/hét, hogy magához térjen. -
4Grider
félisten
Nem tudom mennyi idő alatt kerülnek sorra a készülékek, nálunk van türelem. Amiket én osztottam szét a a flottánkban tavasszal, azokon ma már minden ott virít a VoLTE felirat. Mivel egyedül én vagyok a flottánk kapcsolattartója, emlékeznék rá, ha 20 előfizetésről levetettem volna a VoLTE tiltást.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87 #91367 üzenetére
Simán lehet frekvenciaváltás is az ok. Meg még sok minden más.
-
4Grider
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest