- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
válasz
Melack #15151 üzenetére
iPhone 4S 16GB XXL csomag havidíj: 21.990 készülék: 49.990
iPhone 4S 16GB XL csomag havidíj: 16.490 készülék: 69.990
iPhone 4S 16GB L csomag havidíj: 11.490 készlék: 99.990
iPhone 4S 16GB M csomag havidíj: 7790 készülék: 69.960 + 12x 5830 törlesztő = 139.920
iPhone 4S 16GB S csomag havidíj: 4790 készülék: 79.990 + 12x 6665 törlesztő = 159.970
iPhone 4S 16GB XS csomag havidíj: 2790 készülék: 84.970 + 12x 7080 törlesztő = 169.930Számlás ajánlat 2 év hűséggel: 89.950 + 12x 7495 törlesztő = 179.890
Számlás ajánlat 1 év háséggel: 189.970 (nincs részletfizetés)
Hűség nélkül: 247.990 !!!!!!!CSAK 16 gigás van. Korlátozott mennyiség. Színekről nincs szó a listában.
De ennyiért már kártyfüggetlen kapni az apple.hu-nmár most és azok az árak még csökkenni fognak. szóval sajnos csalódás.
-
-
schumy1
aktív tag
válasz
Melack #15117 üzenetére
Nem a hotspotra gondoltam (wifi-remélem nem írok hülyeséget), ha nem suite-vel megyek a telón keresztül a netre, és úgy használnám a laptopon.
Az a baj, gogy az 500mb így is úgy is elfogy, csak a leírásuk alapján böngészéskor, facebookozáskor, emailezésnél nem lassítanának.
Azért gondoltam mert ők nem tudják hogy a telón netezek, vagy más eszközön nem? - ha úgy is a teló megy a netre, vagy nem tudom. -
Roach
csendes tag
válasz
Melack #14646 üzenetére
Nem regisztrálok ott inkább, megvárom az első számlát. Nehogy az legyen, h azzal a reggel oldják meg a korlátot vagy vmi lol
. Tényleg nem is számítottam erre, pénteken amikor megvettem a telót főképp a hétvégi net miatt vettem rá magam, mert csak holnap hozzák a mobilnetet. Gondoltam elböngészgetek.
Kellemes meglepetés, h ugyan ha lépésben is 1,6-1,8mbittel mindjárt leér a men in black 3. Nagyon meg vagyok elégedve. -
turbobusa
senior tag
válasz
Melack #14530 üzenetére
Olyan szakzsargon kifejezésekkel írják le a változásra vonatkozó dolgokat, hogy nem elég egyszer elolvasnom, főleg hogy nem vagyok ügyfél, így még idegtépőbb.
Smart-ot nem is adnak a mobilhoz amit néztem. Okostarifa se lesz már korlátlan, akkor így lehet felejtős a dolog... -
törölt tag
válasz
Melack #14147 üzenetére
Ilyenem van, csak az MR3020. Bár szedtem hozzá "modem bin file-t", nagyon nem szeretik egymást. Eleve nem is erre lett tervezve, hanem 3.5/3.75G-re. A TP-Link TL-WR703N-ről semmi sincs a TP-Link weboldalán, netán hamisítvány lenne?
Szerk.: a kép (webui) el is árulja, hogy ez egy MR3020-as.
-
egykori
őstag
-
tomp
félisten
válasz
Melack #14111 üzenetére
Én most épp harcban állok újra velük az Okostarifa miatt. Az okostarifa sebességem fix 1/0,3Mbit. Szerintük nem lassítanak, mégis még a böngészés és az e-mail is lassítva van. Még a 90MB multimédia keretemet is lassítva használtam el. Először készülék hibát mondtak. Csak hát beraktam a Hipernet 84 SIM-et a telóba és az tökéletes. Azután SIM hibát mondtak. A családban lévő másik okostarifa illetve ismerősöm okostarifája szintén lassítva van.
Szval most lelkesen levelezgetünk...
-
törölt tag
válasz
Melack #13773 üzenetére
Ez alapján visszamondhatom az egészet. Kérdés, hogy utána visszaállítják-e az előző tarifacsomagomat.
A megrendelés nem kötelezi a megrendelőt semmilyen szerződéskötésre vagy megrendelt termék átvételére. Megrendelő jogosult vásárlási, szerződéskötési szándékától minden jogkövetkezmény nélkül - akár a kiszállításkor a szerződés áttanulmányozását követően, indoklás nélkül elállni.
-
törölt tag
válasz
Melack #13759 üzenetére
Azt hiszed el lehet érni őket...
Amúgy én látok reményt, mert ugye írásban hitelesíteni kell a szerződést és ez még nem történt meg. Tény, hogy elég összevissza van a táblázat a bónusz program készülékválasztásánál.
Mi történne, ha mégis lemondanám az egyik szolgáltatást (mobilinternet)? Mert hogy ad rá lehetőséget a telenor-online.
Szerk: Rajta vagyok.
-
-
asdf_
veterán
válasz
Melack #12830 üzenetére
Komolyan nem ertelek. Minden honapban be kell fizetned egy 8 ezres szamlat. Attol mert a szamla kesobb jon, meg be kell fizetni, tehat nem er varatlanul. Ergo fogod a 8 ropit es felrerakod, mert _tudod jol_, hogy a szamla jonni fog, es be kell fizetned, es azt is tudod jol, hogy jonni fog egy masik is, velhetoen az mar idoben, ergo egymasra fognak csuszni a befizetesi hataridok.
Ha a mostani szamla jott volna idoben, akkor az a 8 ezer mar nalad sem lenne, tehat nem lenne most mit elkoltened. Ha ugy teszel, hogy de, az a penz az en penzem, en azt felelotlenul elkoltom, aztan a dupla szamlanal meg szukolsz, hogy jajj, hogy fizetem be, az a te fozted magadnak, edd is meg tipikus esete. Csak gondolkodni kellett volna...
(es ne, a keves penzem van, nem tudok megelni belole, honaprol honapra elunk meg hasonlokat ne keverjuk ide, egy csipetnyi jozan paraszti esz kell ide, semmi mas. Ha most elkoltod, magadat szopatod, ennyi, a szivasert pedig csak es kizarolag magadat veheted elo) -
asdf_
veterán
válasz
Melack #12820 üzenetére
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy a következő számlám mikorra fog elkészülni. Mert hogy egyszerre kettőt nem tudok befizetni egy hónapban, az fix.
Mert miert is? A penz ott van a zsebedben, saccperkabera tudod is az osszeget, felre kell rakni es csokolom. Ha elkoltod, aztan kovetkezo honapra kapsz ket szamlat egyet ho eleji egyet meg ho kozepi/vegi befizetessel es nekiallsz jajveszekelni, hogy jajjuristen, nincs penzem, nem tudom befizetni, az sajathibas baleset, te csinaltad magadnak a szitut.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Melack #12822 üzenetére
Jön a csekk, de online szoktam fizetni. Ígyis-úgyis fizeted a papíros számlát mert benne van a pk meg minden járulékos költség a tarifában. Max évi 1 fával kevesebbet vágnak ki, ennyivel vagy beljebb. Ha lenne vmi kedvezmény ha csak elketro számlát kérsz akkor én is áttérnék csak arra.
-
-
-
Vangelis
félisten
válasz
Melack #11963 üzenetére
Hát igen. Csak hát a lebeszélhető havidíj stb stb.
nekem is pl vezetékesen van 5000pert tcom és 200 perc tmobil.eddig elég jól ki is használtuk... de most már a magas havidíjon felül még az adó is.
ez csak a vezetékes volt.
A másik számom flottás... (10e előfizetővel)
Nah itt kutya sokat beszéltünk.... de már ez sem lesz ingyen. A havidíj meg persze egészében ezen felül lebeszélhető.Ördögi kör
-
axioma
veterán
válasz
Melack #11606 üzenetére
Mar nem azert, de nem azt mondtak, hogy szerdan fogjak feltenni, hanem hogy szerdan (ha nincs ott semmi, akkor barmikor) latogass vissza a reszletekert. De hiaba latogattam, nincs me'g ott... irhattak volna kesobbi idopontot, vagy csutortokot, vagy pentek nulla orat, de ha szerdat irtak, akkor emberi szamitas szerint legalabb az irodai munkaido kezdete utan illene mennie.
-
-
polonic
félisten
válasz
Melack #11378 üzenetére
Nem véletlenül vagyok már 12 éve ennél a cégnél.
De valamit mostanában nem jól csinálnak. Ez az okostarifa csomag sem az igazi.
Aztán a hűséges előfizetők bónuszáról ne is beszéljek. Pl nekem egy lumia 800 85 ezerbe kerülne okostarifa 360-nal. Ha új előfizetőként mennék oda, akkor meg okostarifa 180 csomaggal 80 ezerbe.
Kicsit ezt furcsállom. Nem számít a 12 éves hűséges időszak?Máshol pedig ezt a telefont új előfizetőként az okostarifa 180-nal egy árú csomagban 62 ezerért megkapom.
Azt hiszem, hogy 12 év után most fogok majd váltani számhordozással.
Ezt leszámítva viszont a 12 év alatt semmi egyéb problémáról nem tudok beszámolni velük kapcsolatban.
-
polonic
félisten
válasz
Melack #11374 üzenetére
Értem. Akkor ezt kéne pontosan kideríteni, hogy mi hova tartozik. Akik tudják, tényleg osszák meg velünk.
Ászf-ben biztos benne van, de nem igazán akarom átnyálazni.
Nem az elhasznált mennyiség utáni korlátozásra gondolok.
Az egyik szolgáltatónál, ha nem a legnagyobb okostelefonos csomagot veszed igénybe, akkor a maximális sebesség sem annyi, amit a technika tudna. Csomagonként változik, mint a vezetékes net előfizetéseknél. Itt nincs ilyen? Erre akartam utalni az előbb. -
polonic
félisten
válasz
Melack #11372 üzenetére
Hogy lehet belevenni a nem mért adatba?
De még mindig nem tudom, hogy a windows phone böngészőjével, az IE-vel böngészés az mért adatnak vagy nem annak számít.
Meg mondjuk az nem tetszik, hogy a a percek ketté vannak választva. 50 % hálón belül, 50 % hálón kívüli használat.
Itt a sebességeket nem korlátozzák, igaz? Minden csomagban a technikával elérhető legnagyobb sebességet kapja az ember?
-
gkrisz78
tag
válasz
Melack #11129 üzenetére
Sajnos ez a baj az ilyen megfogalmazásokkal, de ez már offtopic.
Természetesen nem is várható el, hogy egy mobilnettel kiegészített telefon csomag kiváltsa az otthoni netet, így szerintem is a hálózat érdeke is, hogy a nagyobb adatforgalmat generáló dolgokat kivették a korlátlanság alól (pl. google play telepítgetés/frissítés, online játék, torrent, stb.). -
gkrisz78
tag
válasz
Melack #11126 üzenetére
Azért itt sem pontos a megfogalmazás:
"Kérünk, vedd figyelembe, hogy a mobiltelefonok / okostelefonok használata során a háttérben futhatnak alkalmazások, amelyek automatikusan adatforgalmat generálhatnak, ami a megrendelt Okostarifában foglalt adatmennyiségtől függően díjköteles."
Minden okostarifánál jelenleg a túlforgalmazási díj 0 ft., tehát nem díjköteles, hanem lassított a forgalom a limit elérése után értelmezésem szerint, vagy gondolnak a jövőre, amikor esetleg lesz túlforgalmazási díj is az okostarifáknál? ;-) -
gkrisz78
tag
válasz
Melack #11113 üzenetére
Köszönöm. Engem az érdekelne, hogy mi tartozik náluk a korlátlan adatforgalom alá, mert ez elég homályosan van megfogalmazva a weboldalon (tulajdonképpen arra lennék kíváncsi hogyan választják szét a forgalom típusokat).
Mondjuk túllépés gondom nem volt eddig a 100M nettel sem, sosem értem el a határt, igaz otthon és munkahelyen wifit használtam. -
zoli62
addikt
válasz
Melack #10814 üzenetére
Ez az űrlapozási forma a mobilszolgáltatók között csak a Telenornál dívik. Ők azzal indokolják, hogy így hatékony az ügyintézés, és kevesebb a SPAM. Persze ez utóbbi kezeléséhez csak egy jó rendszergazda kell, tehát ez nem hivatkozási alap arra, hogy miért nincs email-elérhetősége a Telenornak.
-
club1
veterán
válasz
Melack #10785 üzenetére
Amit tomp írt, az a túlforgalmazási díjat nem tartalmazó csomagok használóira igaz, azaz jelen pillanatban nem korlátozzák őket a havi forgalmi keret elérését követően. Ha olyan csomagod van, amiben túlforgalmazási díj van, azt a Telenor változatlanul számlázza, mivel az adatforgalmat mérni tudja!
-
tomp
félisten
válasz
Melack #10770 üzenetére
Opera Miniből csak 6.0-ig korlátlan.
Azonban a nem proxy alapú böngészők mehetnek. Opera Mobile(kikapcsolt turbo-val) telefon gyári böngészője, Dolphin...stb
Ha lemegy a m.média kereted, akkor az ebbe eső forgalmad lelassul.
Böngészés és mail nem lesz lassítva. E-mailnél mind1, hogy mekkora fájlt csatolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest