- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
gasszisztens
tag
válasz szabonagyur #86100 üzenetére
Úgy tudom ott sincs. De mondom másfél éve rendeltem ugyanígy helló kártyás csomagban azzal semmi gond nem volt. Másfelé sincs semmilyen tartozásom
-
burgatshow
veterán
válasz gasszisztens #86101 üzenetére
Kérd a csajod/feleséged, szüleid, haverod, olyan valakid címére akiben megbízol…
[ Szerkesztve ]
-
gasszisztens
tag
Na változott a státusz az írja kiszállitás és teljesítés alatt.. Érdekes kb két hónapja meg törölték a rendelést
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #86097 üzenetére
Arra még 3 hetet még várni kell? Nincs béta belőle?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
burgatshow
veterán
Azt hittem a nevvaltassal elszakadnak a HU utotagtol, de tevedtem… Annyira idetlen ez a Yettel HU.
De legalabb mar kifer egyben a notchos iPhone-on es nem scrollozza.
-
viktorhu
veterán
válasz burgatshow #86106 üzenetére
Minden szolgálatókódban ott van az országkód. Nem árt, ha látod, melyik ország hálózatán vagy (pl. bolgár yettel - EU roaming, szerb yettel - jó drága roaming).
-
félisten
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #86111 üzenetére
49.6.1 nyomogathatom reggelig akkor is csak körbe körbe megy, de nem változik.
-
félisten
-
TeeJay
félisten
Nálunk még 2G/3G/4G-re is Telenort ír ha telefonnal végig keresem a szolgáltatókat
Gondolom később frissítikMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
félisten
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #86116 üzenetére
Androidon nem sokan bétáznak...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz gasszisztens #86098 üzenetére
Melyik volt jó áron, és mennyiért?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Most amit vásárolnék készüléket, jelen esetben az S22 ultra, azt függetlenként árulják, vagy függetlenítenem kell majd általuk?
Ha kártyás csomagban veszem, konkrétan a Hello kártyás 2in1 S nevűvel, akkor bármikor kérhetem a függetlenítést?
Illetve megrendeléskor azt írta, hogy 2 évig 1000 Ft/Hó a kártya miatt, de ez akkor nem előfizetés, csupán a kártyás csomag havidíja, amit, ha nem fizetek, nem származik belőle hátrányom?
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
válasz bandi0000 #86121 üzenetére
Sima Hello kártyásan is megkapod a 100.000 Ft kedvezményt, és annak egyszeri díja van: 490 Ft.
Az S21-re csak a telekom rakott saját szoftvert (TMH), a voda és a telenor is XEH-val forgalmazza.
Ha feltöltősen veszed, akkor pedig azonnal kérheted a függetlenítést, már ha egyáltalán függőként fogja bármelyik szolgáltató piacra dobni az S22-t. -
4Grider
nagyúr
-
gasszisztens
tag
válasz bandi0000 #86121 üzenetére
Hello kártyás csomagban semmi kötelezettséget nem kell vállalni. Én azért biztos vàrnàk még arra hogy legyenek tesztek róla és első benyomások.Bàr ott van 14 napos elállási idő Már régen függetlenül àrulja a Telenor a Samsungokat és hála istennek már a iPhone 13 szériát is
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm szépen, extra jó ára van (Kurva sok, de job mint máshol), plusz lehet rá aktiválni az 55k kedvezményt is, tök fura
#86124gasszisztens :
Lassan 7 éve van csak Samsung csúcs telóm, mindegyiknek volt apróbb cseprőbb baja, de imádtam eddig mindet, és szerintem ezzel se lesz gond, max nem hozza a benchmarkokat, illetve melegedés, nem túl jó akku idő, de az 1 naposhoz már hozzászoktam[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gasszisztens #86124 üzenetére
Nem vitaindítónak szánom: soha nem volt iphone-on, de ha 335.000-ért mobilt veszek (vagyis a főnököm ), akkor inkább i13 mint S22.
Ha pedig saját zsebes várárlás lesz, akkor snapdragonos samsung, vagyis A52s. -
-
r3dsnake
nagyúr
válasz gasszisztens #86124 üzenetére
Akkor titok, hogy melyik iPhone volt, mennyiért? Semmi jó dealt nem találok. Vagy már nincs kinn?
-
bandi0000
nagyúr
válasz gasszisztens #86126 üzenetére
Elvileg csak azokat lehet, amik a listában vannak, állapot meg elvileg nem is számít
Mindenki vegyen azt ami bejön neki, én nem akarok senkit sem megtéríteni, nekem ezek a funkciók,brand stb kellenek/bejönnek, így nincs más lehetőség
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Elnézést a buta kérdésért.
Milyen akcióról, engedményről, kedvezményről van szó?
Van hozzá esetleg link, vagy ez nem publikus?Köszönöm szépen!
-
bandi0000
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz gasszisztens #86132 üzenetére
Mennyiért?
-
4Grider
nagyúr
válasz bandi0000 #86134 üzenetére
Akkor a rossz hírek Hello kártyás vásárlás és S22 ultra esetén:
Szerződés időtartama: határozott idejű 180 napos (részletes feltételek az Előfizetői Szerződés 4. pontjában)
Megújítás és új hűségvállalás, idő előtti felmondás, lejárat:
Az Előfizetői Szerződés előfizetői felmondására, valamint az Előfizetői Szerződés megszüntetésének egyéb eseteire vonatkozó rendelkezéseket az ÁSZF 12. fejezete tartalmazza.
Készülékfüggetlenítési információk:
Az Előfizető kérésére a Telenor díjmentesen elvégzi az Előfizetői Szerződéssel együtt vásárolt készülék hálózat-függetlenítését, az Előfizetői Szerződés határozott időtartamának lejártát követően vagy amennyiben az idő előtti felmondásra az Előfizető jogkövetkezmények nélkül jogosult, úgy a kapott készülékvásárlási kedvezmény előfizetői megtérítését követően. A hálózat-függetlenítést a Telenor az szükséges adatokat hiánytalanul tartalmazó előfizetői igény beérkezését követő 5 munkanapon belül elvégzi, amelynek elmulasztása esetén az Előfizetőt szolgáltatói kötbér illeti meg. Amennyiben a hálózat-függetlenítés Telenoron kívül eső, objektív okokból végre nem hajtható, úgy az Előfizetőt a jogszabály szerinti készülékkedvezmény megtérítése illeti meg (részletes szabályokat az ÁSZF 12.6. pontja tartalmazza). -
4Grider
nagyúr
válasz Somatom #86138 üzenetére
Ez a hozzá tartozó szerződésösszesítő. Hogy tényleg független vagy függő, nem szeretném kipróbálni. Itt mindenesetre írják, de a rendelés során is mint ha valahol láttam volna függőségre utaló szöveget...
Szerk.:
Ja az oldal alján:
"Az értékesített készülékek csak telenoros SIM kártyával használhatóak."
Persze lehet, hogy ezer éve ott ragadt szöveg...[ Szerkesztve ]
-
gasszisztens
tag
válasz 4Grider #86140 üzenetére
Ez egy sablon szöveg már régen függetlenül àrulja a Samsung mobilokat a Telenor. Èn is vettem egy éve S21 ultràt és független volt. Egyedül az iPhonok voltak függők de csak a 12 és szèriàig. Èrtelme nincs SIM lockolni ha nem fizeted egyszerűen imei alapján kilövik a telefont. A Telekom már régen minden telefont függetlenül àrulja.
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #86144 üzenetére
Ebben a konstrukcióban van 100000 Ft készülék kedvezmény, a szerződésben meg elég világosan az, hogy ennek visszafizetését követően kérhető a függetlenítés.
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom, hogy megint kapható az iPhone 13 pro készülék, az lenne a kérdésem, hogy függetlenül árulja a Telenor?
Köszönöm!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
MODERÁTOR
válasz 4Grider #86145 üzenetére
Biztos, hogy NEM kell semmit visszafizetni kártyás vásárlás esetén.
Ez 1000000000000%, ezzel foglalkozom napi szinten, sok ilyet intéztem, mikor még a boltban dolgoztam.Másként írom. A határozott idejű szerződés a számra, magára vonatkozik, de mellé a telefon 0 hó hűséggel kerül fel. Így lehet, hogy kérherő azonnal a hálózatizár feloldása.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #86148 üzenetére
és megéri szolgáltatónál így telefont venni ? szerintem nem
vagy vannak olyan ajánlatok amik jobbak mint egy normál bolt ajánlatai ? lehet én nézem rossz helyen.................
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest