- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Sziasztok!
Adott egy tavaly feltöltőkártyás csomagban vásárolt készülék. Függetleníteni szeretném és a kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy bármelyik telenor üzletbe vihetem? Kell valamit vinni hozzá (számla, ilyesmi)? -
MODERÁTOR
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Nemrég kaptam 1 SMS-t, hogy 135FT-ért 15 percet lehet beszélni belföldön bármely irányba 7 napig. Tud erről valaki valamit? Ez valami ideiglenes akció vagy hosszabb távon is megmarad?
-
tong
aktív tag
Üdv!
A SIM cserét megcsinálják azonnal a Tn partnereknél, vagy van átfutási ideje? Nano kártyát szeretnék. -
taip
senior tag
Ha az a cél, hogy a nano SIM-et bele tudd tenni a micro SIM-et fogadó készülékbe, akkor arra létezik műanyag átalakító, kb. bármely GSM boltban lehet kapni.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
MODERÁTOR
-
tong
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, a cél az hogy majd a nano méretű kártyát, időnként tudjam használni a régi telefonomban amit nem sajnálok, lehet ütni vágni. Most nincs gond mert mini/micro kártyám van, de telefon csere előtt állok, és informálódom.
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #38702 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #38702 üzenetére
Amúgy most mennyibe kerül ez a mulatság náluk?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #38722 üzenetére
pff jó drága. Igaz nem teljesen ide való de tényleg telekomnál 2x annyi?
-
veterán
-
Polazotti
csendes tag
Sziasztok
Ha a webshopos rendelésem "Megrendelés állapota : Kiszállítás/teljesítés alatt", akkor már elfogadták vagy még visszadobhatják? Felfognak hívni?
Lumia 625 (8.0.10532.166)
-
xmaas
őstag
Az szep 6 ezer forintot elkerni egy olyan dologert amit kotelesek lennenek alapbol feltuntetni minden egyes szamlan percre/masodpercre pontosan mit/kivel beszeltel , mennyi internet stb .
Azert minimum egy pofanvagas jarna nekik a fogyasztovedelemtol dehat itt nalunk azt csinalnak amit akarnak sajnos
(#38726) Polazotti Hogyha rendeltel mar toluk regebben keszuleket es megvan minden adat , illetve kifizetted azt az eloleget amit kernek akkor nagy valoszinuseggel mar hivni se fognak egyszeruen csak megjelenik majd a postai futar a csomaggal alairod a sok vacak papirost azt orom-bodota
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz #79335424 #38728 üzenetére
Érdekes. Én úgy tudom, egy fajta módon ingyen kell hogy biztosítsák a hívásrészletezést. Általában úgy, ahogy nekik egyszerűbb, olcsóbb. Nekem a vezetékes szolgáltató e-mailben küldi el minden hónapban. Egyszer küldtek egy mailt, hogy ezentúl e-mailben tudják ingyen biztosítani. Ha apostai módot választom, akkor valamennyit fizetni kell érte. Jó nekem e-mailben is.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
dptrsk
addikt
válasz KamuMazsola #38730 üzenetére
Ez érdekes, nálunk e-számla van, s ott van mellette az e-részletezés. Nem számít fel semmit érte a Telenor.
-
4Grider
nagyúr
válasz KamuMazsola #38730 üzenetére
A csillagozást leszedik ha nyilatkozol arról, hogy jogosult vagy az adott előfizetés vonatkozásában a hívószámok kezelésére. (Törvényi előírás, nem a szolgáltatók találták ki.)
-
Littoral
aktív tag
Tényleg csak az érdekesség kedvéért kérdezem, tudatában annak, hogy ha minden így marad, attól még holnap megvirrad, a gyárak termelnek, stb., de valaki bennfentes esetleg tudja-e, hogy a Telenor Facebook oldalának - tényleg cuki, meg minden - karácsonyi borítóképe még a nyár előtt megváltozik?
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
tényleg elég gáz a mytelenor app...
igazán megcsinálhatnák sokkal jobbra is végreMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
KamuMazsola
őstag
válasz 4Grider #38732 üzenetére
A nevemen van az előfizetés, a nevemre és címemre kértem a részletezést. Hát nem tudom ebből nem világos nekik? Na mindegy ingyen van, jó lesz a gyerekeknek papírgyűjtésbe.
Somatom: Ez az egyetlen előfizetésem, a feleségem használja. A többi már kártyás és voipblazer oldalán csillagok nélkül látom a kimenő hívásaimat.
Üdv.: KamuMazsola
-
törölt tag
válasz KamuMazsola #38744 üzenetére
De, a Voipblazer nem a Telenor. Tulképp nekem is mindegy, mert amennyi GSM hívást indítok, akár meg is jegyezhetném a számokat. Pl.:1220
-
TODI1111
veterán
Sziasztok!
Bankautomatánál fizetett már valaki számlát akinek több előfizetése van? Ha több előfizetésem van, (mind az én nevemre szól) és a számlákat is egyszerre kapom (sárga csekken összesített összeg) akkor az automatánál elég az én számomat megadni és egyszerre tudom kifizetni vagy minden számot külön be kell pötyögni? Ha jól olvastam ez vásárlásnak minősül és nincs külön tranzakciós díj!?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Shinnokina
tag
Sziasztok. Nézegetem a tarifákat, mert váltáson gondokkodom Tcomról és valami nem kóser a Telenor weboldalán. A MyTariff választóban, ahol állítólag magam pakolhatom össze a csomagot, a készülék nélküli 2 év hűségidős és hűség nélküli választásnál is ugyanazt az árat dobja ki. De akkor hol van itt a hűségidőre adott kedvezmény?! (180perc más irányba+korlátan+1.5Gbnet+0SMS hűséggel és hűség nélkül is 8990...) Én csinálok valamit rosszul?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #38747 üzenetére
Köszönöm.
-
milu
aktív tag
Egy barátom kint él Londonban.
Telenor kártyája van és elfelejtette a PIN és a PUK kódját, nem találja sehol.Mit javasoltok, mi a teendő ebben az esetben, kinek és hova írjon a barátom annak érdekében, hogy kapjon új PIN és PUK kódot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest