Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Engem, még az utolsó wc pucoló/takarító sem hívott fel a ettől az elcseszett társaságtól, pedig voltam bent személyesen, majd megírtam az egész nyilatkozatot levélben is, és pár napra egy ügyintézővel is beszéltem, hogy nem fogadom az egész el..szott "programjukat" Direkt mondtam a csajszinak, hogy nem neki szól az, amit most vele is leíratok, hanem a csökött agyú főnökeinek.

    Természetesen tőlem a végén kapott egy tízest, mert normálisan "elbeszélgettünk" :)

    Az összes telefonszámom bediktáltam neki, látta azt is, hogy több, mint 20 éves előfizetésekről van szó kettő esetében, a másik kettő meg 15, plusz a két kártyás 9 és 10, tehát, ha valaki őskövületnek számít, akkor rám lehet mondani.

    Mégis azt mondta, van egy (degenerált osztály, vagy csoport), aki ezeket intézi és ők döntik el, hogy ki kap kedvezmény, kötbér alóli felmentést meg ilyeneket mondott.

    Mint írtam a szegény csaj nem tehet róla, de nagyon szívesen megnézném és elbeszélgetnék azzal a "bandával". Már az is hányinger, hogy erre létezik egy csoport, aki ezek szerint hasra ütés szerűen dönt előfizetők sorsáról.??? Hogy a f..ba van is ez?

Új hozzászólás Aktív témák