- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Elég durva Ferenciektől Urániáig EDGE és max. 55Kbps-al.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bopeti98
őstag
Érdekes. Most az Őrsvezér téri metró megállónál is volt HSPA de az Astoria megállónál behalt minden. Kiírta hogy csak segélyhívás és csak a Szél Kálmán térnél jött vissza a térerő pedig tegnap itt még volt HSPA. Lehet hogy haldoklik a telefonom ?
-
sbe561
tag
Hamarosan én is írok ide egy kis történetet, csak legyen már vége!
-
mttssz
senior tag
Hello!
Valaki meg tudná mondani a "Telenor Online" internetprofil adatait? Valamit elállíthatott egy alkalmazás, ugyanis nem tudok mobilintrnetre csatlakozni.. Előre is köszönöm! -
csernak75
senior tag
Na kipróbáltam a Vodafone híres 3G hálózatát Putnokon:
-
club1
veterán
válasz csernak75 #14364 üzenetére
Mondjuk nem tudom hogy jön ebbe a topicba a Vodafone 3G-je, de nem árt tudni, hogy az országhatároktól számított 20 km-en belül nem kapcsolhatták be - államközi frekvenciamegállapodások okán - a 900 MHz-es 3G rendszerüket. Ha ilyesmit akarsz tesztelni, célszerűbb egy kicsit bentebb nyomulni az országba, mondjuk tudom ajánlani az alföldi tanyavilágot, vagy Somogy-Vas-Zala megyét, ahol nagyon sok helyen ez az egyetlen szélessávú szolgáltató (ugyan papiron az EDGE is szélessáv, de mindenki tudja, hogy nem az).
-
IJGabor
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg a Vodafone előfizetője vagyok, és tervezem, hogy átpártolok a Telenorhoz.
Számomra nagyon fontos, hogy a budapesti metróvonalon hogy tudom internetezésre használni a telefonomat. A Vodafone hálózatával én nagyjából elégedett vagyok. Ha van valaki, aki használja internetre metrón mind a Telenor, mind a Voda hálózatát, kérem válaszoljon, hogy melyiket találja gyorsabbnak, stabilabbnak!
Köszönöm szépen! -
bopeti98
őstag
válasz csernak75 #14364 üzenetére
Igen de inkább Voda net még ha lassabb is lesz. Azok legalább azt adják amire előfizetsz és tudnak számlázni!
(#14368) IJGabor A Voda szerintem stabilabb(mivel igazából csak neki van lent sugárzó kábele) de mivel metrón nem fogsz Online játszani és tolni a torrentett azért nincs nagy jelentősége hogy melyik szolgáltatót használod a föld alatt.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz IJGabor #14368 üzenetére
Nos a metróban mind kettő nagyon jó! Vodánál kb 9Mbitet lehet elérni, Telenornál kb 7-et. A feltöltés mindkettőnél 2Mbit körül van. (hspa+ eszközzel)A 2-es, 3-as metrónál a Vodának van csak sugárzó kábele(egy vezeték ami a teljes hosszán sugározza a jelet), viszont a Telenor a vodától bérli a sugárzó kábelt amire rá van kötve a telenor berendezései. A voda kábelére összesen 3operátor fér el maximális jelszinttel. A földalattinál a 2 szolga hagyományos szektor sugárzókkal megy. Olyanokkal amellyek a házakon is vannak.
Elméletileg a Telenor mind3 vonalon DC-HSPA+ hálózatot üzemeltet. A voda csak HSPA+ hálózatot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Más is tapasztalta már, hogy a Mobil Online 100MB korlátozva van sebességügyileg? 8Mbit a limit letöltésben és 1.5Mbit fel. 3 modemmel is teszteltem különböző helyeken, teljes jelszintnél.
-
tomp
félisten
válasz Vangelis #14373 üzenetére
22-én lemondtam a Hipernet 84-et. 27-én lett volna a számlazárása mivel azonos ügyf.számon lévő előfizetéseknek 1napon van. Nos tehát lemondtam, erre másnap jön az elektronikus számla, hogy Hipernet 84: 2512Ft. A fizetési határidő pedig az előző nap. Nem is fizetem be...
Vásárláskor már kifizettem az első teljes havidíjat. Nem használtam teljes 1 hónapot erre még kérnek pénzt...
Várják csak azt a pénzt... -
-
tomp
félisten
válasz Vangelis #14375 üzenetére
Végrehajtó? Jogtalan számlázásért? Feljelentem őket. A végén úgyis rajtuk csattan az ostor.
A panaszban leírtam, hogy nem kívánom rendezni az összeget.
Ezt kapom, amiért sztároltam az amúgy k... jó LTE hálózatukat?Az, hogy nyoma veszik a felmondó levélnek. Ahah persze. A hülyék a túloldalon vannak. Simán fel kell őket nyomni a 2 h. szervnél.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz Vangelis #14375 üzenetére
Hát igen, már én is észre vettem hogy mocskos egy brigád. 21.-én volt számlazárásom erre fel meg ma jön a számla(elektronikus) Okossz*r 180 5000Ft és fizetési határidő: 2012.08.25 És persze megint korlátozták a kimenő hívásaimat Nem lehet felmondani ezt a sz*rt egyoldalú szerződésmódosítás miatt?
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Hát látod majd neked is eltűnik a felmondásod és kapod 2 évig a hiper 20000000 számlákat
Hát, hogy kaptál e átvételit, hogy leadtad
bopeti98 Azért nem semmik a srácok. Nekem is hamarosan jön a számlám de meg is reklamálom rögtön mert nem tartották be a 8 napot
Szerintem azt már sajnos nem lehet, mert annak az emelkedését hamarabb kihirdették de amúgy fingom sincs.
Telenor Csak Nekünk
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
tomp
félisten
válasz Vangelis #14380 üzenetére
Persze, itt van előttem:
"Átadás-Átvételi Nyilatkozat. Mobilinternet-előfizetéssel értékesített készülék visszavétele"
2db A4-es lap összetűzve. Részlet a lapról:
"Mi az, amiben várakozásaihoz képest rosszabbul teljesített a szolgáltatás?
X- Problémái voltak a modemmel
Egyéb: A modem nagyon forrósodott, a SIM deformálódott is a hő hatására"
Átadott készülék típusa: ZTE MF820
Egyedi előfizetői szerződés változások:
"LTE/4G Net-teszt megszüntetése" -
asdf_
veterán
válasz bopeti98 #14378 üzenetére
Most nem tudok utánanézni, de a 4 nap fizetési határidő hagyása teljesen biztosan jogellenes. ÁSZF-et/EHT-t meg kéne lapozgatni, és utána felhívni őket, hogy azonnal kapcsolják vissza (természetesen díjmentesen).
(persze csak akkor, ha az előző számlád már be van fizetve)[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Érdekes dologgal találkoztam készülék rendelés kapcsán. Elöljáróban annyit, hogy régi (Pannonos) ügyfél volnék, és semmi bajom a szolgáltatóval, de ez most kicsit berezgette a lecet.
Tehát: a szállítási és vásárlási feltételeknél feltüntetik, hogy a neten megrendelt és futárral kiszállított készülékekre nem vonatkozik a távollévők között létrejött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet, merthogy a szerződés a helyszínen íródik alá.
Magyarán (értelmezésem szerint) az így kiszálított termékekre nem vonatkozik a 8 napos elállási jog sem
(pedig de )
Kértem tőlük egy állásfoglalást az ügyben, hogy ezt csak a szerződésre értik -e, avagy a készülékre is (a szolgáltatás maga ugyanis valóban kivétel a rendelet szerint, de nem a helyszíni szerződéskötés miatt, hanem mert szolgáltatás), kíváncsi vagyok a válaszra.
Ha komolyan gondolják, nyilván visszamondom a megrendelésem.Sokféle próbálkozást láttam már ennek a rendeletnek a megkerülésére kisebb nagyobb webshopoktól, no de egy komoly szolgáltatótól ilyet, még ha roppant leleményes trükk is...
Még szerencse, hogy kormányrendeletet csak kormányrendelettel, vagy törvénnyel lehet felülírni, szolgáltatói kiegészítéssel, okossággal nem... -
Acheron
őstag
válasz Vangelis #14385 üzenetére
Én még nem bántom őket, megvárom mit válaszolnak.
Igaz, bántani utána sem szeretném őket, ha mégis azt jelenti amit leírtak, aminek látszik.
Csak akkor máshol veszek készüléket, nincs hűség, egyebek.
No meg kérek egy állásfoglalást a fogyasztóvédelemtől is Már csak kíváncsiságból. -
akyyy
senior tag
t online-on belül hol lehet megnézni, a még kiszámlázatlan, de elmult havi telefonszámla összegét?
tegnap volt a számlazárás, kíváncsi lennék, kb mennysi lesz, de még cask a júliusi van bent kiírva.
régen asszem tt írta ki:
Kiszámlázatlan hívások (letöltés CSV formátumban)de ha erre rámegyek, a főoldalt hozza be új ablakban
-
Acheron
őstag
válasz Varszegig #14389 üzenetére
A szolgáltatás maga valóban nem tartozik a rendelet hatálya alá, ha az aktiválása megtörténik a nyolc napon belül, ez megtalálható a rendeletben kivételeknél.
Ezzel nincs is semmi gond, nem azért rendelem, hogy visszamondjam. De a készülék vásárlást bevonni ez alá, az nem lenne túl korrekt. Ezt sem szívesen küldeném vissza, de ha gond lenne, hadd legyen már rá jogom -
BéHGT
senior tag
Most Óbudán ezt adja a , elég erős szélben.
Be kéne szereznem a vodás netemhez egy sticket, mert a tableten amíg használtam, mindenhol H vagy H+-t mutatott Pesten belül, de még Nagyatádon is. -
Vangelis
félisten
Új hét új remények
Hajrá telenor!
-
asdf_
veterán
Nekem lassan masfel hete kesik a szamlam, de semmi bajom az ingyen hitellel
-
Vangelis
félisten
nekem még most is ez baxa a csőröm.
Mármint, hogy a 30 napra hivatkoznak.Telenor aszf 9.1.4.3.:
B. Előfizető általi rendkívüli felmondás
B.c) Az Előfizetői szerződés Előfizető általi rendkívüli felmondása esetén a szerződés a
felmondó nyilatkozat Szolgáltatóhoz történő megérkezését, illetőleg közlését követő
napon szűnik meg.Még csak nem is az, hogy nem csinálják meg, hanem az , hogy a fülembe hazudnak.
Úgyhogy bár mennyire is unalmas ma is felhívom őket, hogy az ASZF ezt tartalamzza.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Most olvastam máshol... ez ugye nem történik meg?
Djuice Számlás 20 csomagom van, 2500 (most már 2590) ft lebeszélhető BÁRMELY hálózatban, így hosszabbítottam 2 évet 2 hónapja (nincs tarifatartás). Most ITT, 92. oldal viszont az áll, hogy szeptember 1-től csak 40% beszélhető le hálón kívül, amivel meg lennék lőve, mert főleg 30-ast és vonalast hívok. Egyoldalúan ugye nem vághatnak így pofán? Tarifatartást nem kötöttem, de én 100% bárhol lebeszélhetőségre írtam alá, nem "majd pár hónap múlva megváltoztatjuk 60% 20-asra, heló"...
Tehát: ugye ez nem történik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest