- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ja, en csak arra mondtam, ha maceras lenne nev miatt bevinni. De ha a masik sim elo, es csak fogadni akar, es nincs nevutkozes, akkor azt hasznaljatok, nincs problema. Ha hivni tudod akkor meg tudod a szamat, meg tud kapni sms-t, regisztralj be vele a pannonline-ra (ize... erted), es latni fogod hogy mi van vele.
-
akyyy
senior tag
azt a k*****a!
gondoltam mielőtt veszünk drága feltöltőkártyát, előtte beregisztrálom barátnőmnek a számát onlinbe-a. gyanus volt hogy esküdött a jelszavára amia szerdőséen volt, de nem fogadta el. itt olvastam valahol hogy kérjek jelszoemlékeztetőt. kértem és megjött sms-be egy név meg egy jelszo. és beengedett lépni. a felhasználo információi között pedig ott volt valami zoli@legnet.hu
legnet a városba van szolgáltató (internet), a kártyás miskolcon vettük, ugyhogy elég nagy fasság a telenortol hogy e ladott simek regisztrációja megtartva marad és simán be lehet lépni garázdálkodni, személyes infokat meglesni....
rájuk kéne küldeni a fogyasztóvédelmet.
persze be lehet menni ügyfélszolgálatra kérni uj jelszot de itt már zárva van a városba, benzin pénzt nem nem fizet a telenor ha csak meg nem fenyegetem őket, hogy na 5000 ftos feltöltést légyszives irjanak jóvá
-
wwhy
veterán
Telenoros bennfentes segítségére lenne szükségem
tomp: fordultam, de nem nagyon segítőkészek Pedig csak annyit kellene megnézni, h egy IMEI tiltólistás-e vagy sem. Az üfszolga kb. 30 percet dumált nekem mindenféle marhaságokat, többek között, h ilyen lista nem is létezik ...
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
törölt tag
Mezei pingelés (100db elküldött csomag):
193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 100, fogadott = 100, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 24ms, maximum = 37ms, átlag = 29msEz meg eléggé pazar:
Első előfizető vagyok és esküszöm, az egyetlen a városban.
-
egykori
őstag
Az arcátlanság csimborasszója: küldtek 7 azaz hét Ft-os csekket egy vaskos borítékban, késedelmi díj címen, hogy fizessem be. Pedig ők vannak elhavazva a számlázással, én pedig mindig határidő előtt fizettem, mióta az eszemet tudom!!!
Csak egy higgadt kérdés: mennyibe került az a vaskos boríték eljuttatása hozzám? -
törölt tag
Telenor Online rendszerben csak a számlainformáció- és befizetés menüpont látszik annak ellenére, hogy minden számlám be van fizetve. Mi lehet az oka? Nektek is így van?
-
Melack
veterán
Nálam az online már hozza, hogy mennyi fér még bele az Okostarifa keretembe. Van 3 napom 300MB-ot elhasználni
Más: Tarifahűség felmondási díja 0 Ft 0 Ft 2012.03.07 - 2014.03.02 - ez a sor mit takarhat pontosan?
(#14108) egykori: ez a csomag nagyjából 250Ft-jába kerül a cégnek, plusz/mínusz 50 Ft.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
tomp
félisten
válasz Melack #14111 üzenetére
Én most épp harcban állok újra velük az Okostarifa miatt. Az okostarifa sebességem fix 1/0,3Mbit. Szerintük nem lassítanak, mégis még a böngészés és az e-mail is lassítva van. Még a 90MB multimédia keretemet is lassítva használtam el. Először készülék hibát mondtak. Csak hát beraktam a Hipernet 84 SIM-et a telóba és az tökéletes. Azután SIM hibát mondtak. A családban lévő másik okostarifa illetve ismerősöm okostarifája szintén lassítva van.
Szval most lelkesen levelezgetünk...
-
Melack
veterán
Nekem ilyen téren nincs bajom, 5 Mbit/sec körül van a letöltésem úgy, hogy panelban falak között ülök. Én még nem levelezek velük, de lehet beállok a sorba, hogy 10 év használat után ne kelljen már fizetnem azért, hogy a nevemre kerüljön az előfizu.
(#14116) area_51 : igen, nálam minden.
-
Vangelis
félisten
Végre sikerült beszélnem egy értelmesebb ügyfélszolgálatossal.
Azért nem tudják tartani a 8 napot mert rengeteg sok felmondásuk van és nem győzik.
Hát magukra vessenek!
De tényleg nagy lehet a gáz.
Vajon miért érte ez meg nekik... nem értem.
Tmobilnál nem emeltek a havidíjamon egy forintos sem.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
törölt tag
válasz egykori #14119 üzenetére
Én értem, a kolléga kérdezte, hogy 7000?? Erre volt a válaszom, hogy azt írtad 7Ft, nem 7000.
(#14118) Vangelis a pirosaknál is ez volt a duma, hogy rengeteg a felmondás, és lehet nem fogják tudni bontani a szerződésem 8 napon belül, kérdezem az az én bajom? Hol érdekel engem mennyien mondják fel a szerződésüket, én biztos nem fogok még egy számlát kifizetni azért, mert ők 8 napon belül nem képesek kikapcsolni, aztán valahogy csak összehozták a 8. nap végére
(#14121) Melack nem csak Te vagy, rengetegen vannak még, ugyanúgy mint a másik kettőnél is, csak egy ilyen fórumon koncentráltan vannak jelen az elégedetlenkedők
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Vangelis #14118 üzenetére
Ez valahol várható volt. Én most azért nem váltok, mert az 50-50%-os elosztás nekem megfelel. Eddig nem nőttek szignifikánsan a költségeim (ha jól néztem, most hívásonként adja hozzá a telekomadót, ami nekem még jó is). Lehet én vagyok az egyetlen elégedett ügyfelük?
(#14123) darvinya: ketten (+apum, akkor 3an) nem fogjuk eltartani a hazai Telenort A végén még kiemelt ügyfelek leszünk...
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz egykori #14113 üzenetére
én nem fizetném meg, megvárnám, amíg bíróságra mennek
(Egyszer a MATÁV-val volt ilyenem, elköltöztünk, felmondtuk a telefont, befizettük az utolsó számlát, mindezt ügyfélszolgálaton, aztán jött a papír, hogy tartozásunk van, 1 Ft, a mellékelt csekken fizessem be. Nem fizettem be, mondom meglátjuk mi lesz, mennek-e bíróságra, kérnek-e végrehajtást? Mondjuk a telenortól én kaptam már 0 Ft-os csekket is, amikor már 3 hónapja nem voltam előfizetőjük, ott a számla is 0 ft-ról szólt (havi előfizetési díj 0, forgalom 0, összesen 0), mai napig nem tudom, mit akartak nekem ezzel üzenni, talán sajnálják, hogy 12 év után leléptem )
-
Vangelis
félisten
válasz darvinya #14123 üzenetére
Nekem az a gond, hogy a mp alapút feltették perc alapúra. Igaz, hogy csak az eslő percben de nagyon ritkán beszéltem 1 percnél tovább, mert csak mindig a lényeget.
Ez elég nagy érvágás.
persze nem említve a hívásonként 2,5 forintot.
Engem az is zavar mert eddig nem volt.Telefonadó meg le van szarva mert törvényileg nem háríthatják tovább.
Most nekem a Tré mobil jó mert nem emelt.
Meg végül is ingyen van az előfizum náluk, mert átváltottam palettára a vezetékes szolgáltatásokat és így csak pár 100ft al fizetek többet és van mobil előfizetésem internettel.
Hát kösz telenor.
Azért azt meg ne mond, hogy nem volt jobb a 100% lebeszélhetőség bárhová. Mert hihetetlen
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Melack
veterán
válasz egykori #14124 üzenetére
Az a gép az SAP nevű rendszer Telenorra szabott változata, ha jól tudom. Az egy totál önállóan dolgozó rendszer, a 3 hónap elteltével küldött szla meg a késedelmi díjak és miegyebek miatt ment ki - gyakorlatilag a rendszer számára akkor "szűntél meg létezni".
Ez utóbbi Varszegig kollégára vonatkozik. A rendszer nem érez, ha igen, akkor ott már gond van...
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz Melack #14126 üzenetére
Igen ez egy lezárt flottás csomagra szól, amit ráadásul mindig CSBM-mel rendeztem - akkor miféle késedelmi díjról van szó? Nem ők emelték le, amikor akarták? Amikor pedig le lett zárva, ott azonnal, helyben mindent kifizettem. Komolyan mondom: ez tiszta diliház!
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Nekem még soha se volt semmi gondom a Telenorral Nekem elektronikus számlám van náluk. Mindig jön rendesen a 4990FT-os számla(Okostarifa 180). Nagyon ritkán beszélem túl a benne foglalat percdíjat. Az internet is jön normálisan(5/1Mbit). 1 éve van már meg ez az Okostarifa.
-
-
tomp
félisten
válasz bopeti98 #14137 üzenetére
A T-Mobile Huawei modeme és a Telenor ZTE modemében ugyan az a Qualcomm LTE chip van.
Letöltési irányba kb 10Mbit, felfele 3Mbites fél órás üzemnél forrósodik nálam DC-HSPA+ alatt is. Ha meg a letöltés eléri a 20Mbitet(végig 3G-n) akkor azonnal felizzik.
Úgy látszik, a Qualcomm eléggé forróra fejlesztette a lapkáját. -
törölt tag
Franc, a routerem nagyon szűk keresztmetszet.
Routerral leosztva 15Mbit/s a letöltés, router nélkül 60-65 is megvan. Ideje lenne szermányolni egy 4G modemet, csak az rémdrága...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest