- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
desmofan
újonc
Nekem is gyanús a dolog mert az eladó nem igazán akarta visszavenni ha kiderül róla hogy nem eredeti nekem is volt julietem de elvesztettem most nagyon szeretnék egy másikat ha esetleg van valakinek eladó szivesen megalkudnék rá. A választ nagyon köszönöm erről a darabról inkább lemondok.
-
desmofan
újonc
Sziasztok!
Némi segítséget szeretnék kérni a hozzá értőktől szerintetek ez a juliet eredeti?
[link] a választ előre is köszi. -
desmofan
újonc
Sziasztok !
Új fiú vagyok itt és a következőben szeretném a segítségeteket kérni oakley fanoktól :-)), juliet-be szeretnék venni ice vagy black lencsét természetesen megfizethető áron lehetőleg eredeti oakleyt,de szóba jöhet utángyártott is abban az esetben ha rendesen passzol a keretbe , lehet használt is de ne legyen karcos :-) ajánlatokat priviben várok az adatlapomon van tel.szám vagy mailcím
amelyik szimpi.Esetleg ha valakit érdekel van egy pár eredeti de karcos juliet lencsém az egyik black iridium polár a másik ruby iridium ,jelenleg a black-et használom mert azon kevésbé venni észre a karcokat :-(( de már nagy szügségem lenne egy új lencsére remélem tud valaki segíteni minden segítséget nagyra értékelnék,előre is köszi!!! üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Formula-1
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest