- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
fishmonger #249 üzenetére
Hát nemtom érdemes-e ebay-ről.
Vaterán is vannak "újak", nézz körül. -
fishmonger
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezem, hogy veszek 'telefonálós' második telefonnak egy 6310i-t.
Ebay-en [link]ITT találtam bontatlan, teljesen újakat. Angol nyelvű menüvel.
15k HUF magyarországi szállítással együtt!!!!Az a kérdésem, hogy nokia szervizben frissitenek meg ilyennek SW-t?
Mert ugyebár nem tudom, hogy milyen verzióval jön.udv
fm -
meroly
veterán
Na, ma én is szert tettem egy ilyen csodára. Működik, de sajna a kijelzőn nem mutat semmi. Szerintetek mi baja lehet?
-
Ricardo
titán
Azért eleganciában szerintem nem veri a fekete 6210-et
-
ABE
őstag
Második telefonnak szánom óvatos használatra, de ha már így költök rá, akkor azért jól meggondolom, hogy ne dobjam ki feleslegesen a pénzt.
Nekem is a második a szimpatikusabb, ott még a SIM rögzítő fém fülecske is megvan, bár a második képen a fekete előlap fényezése nem tűnik tökéletesnek, mintha megfolyás lenne rajta?
-
-
ABE
őstag
Próbált már valaki utángyártott burkolati elemeket 6310i-hez? 3-4e forint körül lehet kapni előlapot+hátlapot (középrészt), ami kb. a harmada/negyede annak, amennyiért eredetit lehetne szerezni. Szeretném apám régi telefonját kicsit kicsinosítani, de az eredeti előlap árát nem tudom erre kipengetni, az utángyártottat meg csak akkor veszem meg, ha nem nagyon gagyi a minősége... Valakinek ötlete?
-
WRCpowaa
csendes tag
Nagyon jó telefon, aki telefonálásra haszálja a mobilt (mi másra), annak ez a legjobb választás, egyszerű kezelés, nagyon megbízható kívló akku és ergonómia jellemzi!
Nekem ilyen a második telóm amit nap mint nap használok!
6310i - Forever -
rik76
csendes tag
Üdv! Van egy eladó 6310i Nokiám. Fekete/Arany, A TELEFON ÚJ, NEM VOLT MÉG HASZNÁLVA!, angol nyelvű, független. Dobozban, finn akkuval, töltővel(USÁban is használható). FIX ÁR: 30.000 Ft. (alkudozók ne hívjatok!) BP-en megnézhető, átvehető (9-17-ig az Árpád hídnál vagy ez után Pesten akárhol). 06303439664 vagy rik11@citromail.hu
-
n206
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok eme fórumon. Most vettem egy 6310i-t. Volt régen, de sajna eladtam,vettem egy Nokia 6300-ást. Szép, jó masszív teló volt egy óriási bajjal: 2-3 napot bírt csak az akksija. Tehát soha többet csilli, kamera, mp3 villi... stb telefon. A 6310i a király!!!
Most van SW frissítés alatt 7.xx-re akarom frissíteni.Apropó, van valakinek szép, ép előlapja beige vagy ezüst színben hozzá, lehet gyári, vagy ut.gyártott is.
köszike
sziasztok
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Arra vagyok kíváncsi, hogy a 6310i készülékhez milyen gyári tartozékokat adtak alapkiszerelésben .
Köszi !
Üdv.
Astra
-
Sly Bp.
addikt
Valaki tudja hogy hol lehet esetleg Új 6310i-t kapni? (nem felújítottat) Külföldről vagy valahonnan? Köszi
-
Sly Bp.
addikt
válasz
vinacarlos #226 üzenetére
6210 csak egy hétig bírta a 6310i meg 12 napig!
-
vinacarlos
tag
Valakinek van tapasztalata, hogy annak idején, szűz akksival a 6310es vagy a 6210 bírta tovább?
-
Szplöttyy
senior tag
Térerőben, és 6310/i -ben gazdag új évet kívánok mindenkinek! B.Ú.É.K
-
Szplöttyy
senior tag
Énis nagyon elégedett vagyok vele
Sikerült a netet is összehozni, igaz átlagseb. 44kbit/s, de arra jó, hogy bárhol vagyok, teló a zsebben(BT always on) lapopot előkapom, és tudok is netezni, mert mobilnetmodem bármikor otthonmaradhat.Egésznap BT-neteztem, és 2pöcök ment le...
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Felhozom kicsit a topicot!
Ma vettem egy 6310i-t
Nagyon tetszik, ha hülyének néztek ha nem, az N95ömnél sokkalta kényelmesebb használni, nem merül le egy nap alatt(
) és gyors...N95höz képest meg főleg!
-
-
h0o2a7j6
tag
válasz
Viktor0610 #219 üzenetére
Ez OEM cucc volt, ilyet nem adtak hozzá!
köszi! -
-
h0o2a7j6
tag
Adott egy 6310, aminek egyszer csak eltűnt az óra a kijelzőjéről, magától.
Nem találtam, hol lehet az óra megjelenítést ki/be kapcsolni.esetleg vmi ötlet
-
-
Szabi1987
aktív tag
Hello
Mi különbség van a 6310 és a 6310i akksija közt,az i mit jelképezne ?
Csak azért mert rámkináltak most egy 6310est...(5K annyit megér ha levan harcolva a külseje?)
Ja még annyit ,hogy hallottam messze ennek a legjobb az aksija ,hogy elég sokáíg bírja,és mennyiket bir,igy már használtan?üdv
-
TomiBone
tag
Emberek! Nagy a gond! A 6310-es LCD kijelzője tropa, semmi sem látszik rajta (javítása drága és sokáig tartana), egyébként működik a telefon. A telefonban van egy rakás telefonszám. Ezeket csak úgy lehetne megmenteni, ha a SIM kártyára "vakon" (azaz a kijelzőn semmit sem látva) át tudnánk másolni a számokat.
Csakhogy nem tudjuk, milyen gombokat kell nyomogatni.Neten kerestem leírást, találtam mindenféle PDF állományt meg a Nokia oldalán egy hevenyészett menütérképet, de nem segített, sajnos mindegyik feltételezi, hogy látjuk a képernyőt
.
Úgyhogy az a kérdésem, valaki le tudná-e írni pontokba szedve, melyik gombokat hányszor kell sorban megnyomni ahhoz, hogy a telefon memóriájából a SIM kártyára vándoroljanak a számok. Bár látom, régen született itt komment, de hátha valaki.... Előre is köszi...
-
Trianrta
aktív tag
Van egy Nokia 6310i telefonom, az a gond vele, hogy nem csörög. Minden más működik (nyomógomb hang is, rezgés is), csak épp nem csörög. A hangszórója biztosan jó, mert kivettem és kipróbáltam.
SW vagy HW hiba lehet?
5.valahányas SW van rajta, nem tudom egy frissítés segítene e rajta... -
zolikaDB
veterán
Akit még érdekel:
Teljesen új, bontatlan Nokia 6310i eladó! Minden tartozékával, garanciával, fóliásan, kártyafüggetlen! Ritkaság! Az ár irányár!
40 ezer ft
06-70/54-05-035
zolika85@citromail.hu
[Szükségtelen kiabálni, ha már hirdetsz.
Köszönöm.
Viktor0610] -
LeC
addikt
válasz
villanytan #208 üzenetére
igen, csak ez nem aprohirdetős topic.
adj fel neki egy aprot. -
villanytan
csendes tag
Hello, 6310i-t vennék alkatrésznek, hibásan zuzottan élettenlenül akárhogy.
Kijelző különösképp érdekel!
email: villanytan@gmail.com tel: 06703349746 -
salieri.
őstag
ha valakinek van egy 6310i telo elado kifogastalan allapotban az keressen meg mert vevo lennek ra!
-
LeC
addikt
válasz
Processzor #202 üzenetére
hát részvétem, de remélem viszonylag olcsón sikerül megjavíttatnod
-
válasz
Processzor #202 üzenetére
Sz.tem kérj árajánlatot egy gsm szerviztől, amennyiben max. 5-10 k-ból megvan az egész, javíttasd, egyéb esetben pedig gondoskodj a készülék környezetre legkevésbé káros ártalmatlanításáról.
-
Processzor
tag
Levált az egyik akku-patkó. Leejtettem. Busz kanyarodott, telefon Föld körüli pályára állt. Vasgolyó való nekem.
Egy ideig aszonta néhe, hogy nincs benne sim, oszt megbontottam és a patkó már lifegett.
Kész, vége. Érdemes javíttatni? Biztos egy csopó pénzt elkérnének érte. Teljes generál: akku-patkó, magyar-nyelv, infra, BT-néha nem megy hiba, nincs-sim-hiba.
Mennyi lehet
Kuka -
LeC
addikt
válasz
Processzor #200 üzenetére
hát akkor 5k-ért nagyon nagyon megérte
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest