- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
n000rbi #34083 üzenetére
Nekem van rajta, de le akarom szedni... ez segített a döntésben.
-
Throme
veterán
válasz
n000rbi #33935 üzenetére
Fel kell őket hívni, hogy wtf.
Rossz esetben kapod a "szabadságolások miatt kevesen vagyunk", vagy a "túl sok a munka" kifogásokat..."érdeklődjön egy hét múlva", vagy " másik kolléga kezdett el vele foglalkozni, csak szabadságra ment", ilyenkor kb 1 hónap, ha hetente felhívod még őket..
... , de reméljük nem így lesz és " elnézést kedves uram, már csináljuk is, csak a tarcking nem frissült, de ezen is dolgozik egy másik munkatársunk" választ fogják a vonal másik végéről a füledbe duruzsolni....
-
n000rbi
senior tag
válasz
n000rbi #33803 üzenetére
Hétfőn visszavitte a futár a vázat a szervizbe, szerdán (!) jött csak a bevételi igazolás mailben és azóta az égvilágon semmi nem történt a tracking szerint, holott emailben soronkívüli vizsgálatot ígértek.
Ma érkezett egy Befree állvány és egy infrás kioldó, csak gépem nincs hozzá.
-
randras_83
addikt
válasz
n000rbi #33476 üzenetére
Nálam szintén ott a kosz a keresőben. Sehogy nem jön ki, írtam a nikonnak pénzért tisztítják. A képeken nincs rajta szóval egyelőre elengedtem.
Ez volt a válasz :
Tisztelt Rudi András!A gépváz tisztítása sajnos nem tartozik a garanciális szervizelések körébe. A kereső tisztítás díja kb. 10-12000Ft+ÁFA, vizsgálatot követően hivatalos árajánlatot adunk, átfutási ideje kb. 5-10 munkanap.
Szervizünk címe: 1143 Budapest, Hungária krt. 130. Nyitvatartás: hétköznapokon 8.30 és 16.30 között.Üdvözlettel:
Vadász Anna
Nikon Kft. -
Throme
veterán
válasz
n000rbi #33469 üzenetére
Ha a keresőben van porszem, azt nem szeded ki csupán takarító eszközzel. Váz bontással férhető hozzá.
A tüköraknába körtepumpával befújhatsz, meg tükörfelcsapással az alá, de ilyenkor már szabaddá válik a szenzor. Arra ne fújd rá a koszt. Ilyen kifelé történő mozgással és a váz lefelé tartással próbálkozz.Másik megoldás, hogy megszokod. Ne vedd bunkóságnak
nekem is vannak a belépő váz keresőjében apró porszemek. Nem tudom mikor került oda, de először zavart, de nem sokáig, mert úgy is a témára fókuszál a szemem és akkor nem látszik, hogy poros a kereső (ha csak nem kurv@ sok porszem van, vagy kevés de annál nagyobbak)
Szervizben asszem más kategória a belső por és más egy szenzor pucolás.
Nem tudom az előbbi ingyenes-e gariidőn belül is. A d3x00 vázak nem szigeteltek.szvsz
-
T. Almeida
senior tag
válasz
n000rbi #31463 üzenetére
Hol vetted a cuccot?
Nikon 5200 és 3300 között vacillálok, vadul fórumozgatok, olvasgatok, tájékozódni próbálok... A gépekkel nagyjából tisztában vagyok, de az objektív téma sajnos még nem világos.
Az alábbi kitet néztem ki, vélemények?
link
Ez VR -rel optika, nem pedig VR II-es, sajnos nem tudom, mi a különbség köztük.Vagy jobban járok, ha nem kit-ben vásárolok, hanem alapgép plusz külön optika?
Kb. 180-at szánok rá, ha kicsit fölé vagy alámegy, az nem gond.
Köszönöm a segítségeket! -
fanti
addikt
válasz
n000rbi #31463 üzenetére
Gratulálok hozzá!
Olyan 300-500 kép között lőhetsz vele egy gyári aksival, a használat és a körülmények függvényében.
Most, ebben a kellemes meleg és napos időben ha a szemkukucskán át fotózol LV nélkül, akkor kint a szabadban olyan 500 képet tippelek, saját tapasztalatom alapján.
-
n000rbi
senior tag
-
fanti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: SSD cserék
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest