- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienR
tag
válasz
ad4m1337 #49734 üzenetére
Ha semmilyen szinten nem szeretnéd piszkálni a képeket akkor az exiftool is kiszedi belőle (a D850-es raw fájlban benne vannak a jpegek is). Ha van Adobe terméked, előfizetésed akkor a Bridge és a Lightroom is tud konvertálni batchben, de nem a legjobb teljesítményűek (igyekszem kerülni), Dark Table cli és egy kis PowerShell skript csodákra képes, ráadásul mindezt sokkal kevesebb erőforrás felhasználásával teszi. Részben be tudja fogadni az Adobe xmp fájlokat is, de nagyon szegényes mértékben. Részben tervben van, hogy készítsek valami konvertert hozzá, de a legutolsó verzió amit használtam belőle az csak +-3 év-t tud kezelni ami kevés a D850-hez így nem is erőltetem magam...
A Nikonnak is vannak saját programjai, de nem tudom hogy tud e batch feldolgozást vagy pl van e parancssoros módja. (még nem volt időm megnezni mostanság).
Plusz lehet hogy a fényképeződ is ki tudja exportálni őket gépen belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest