- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcgoat
aktív tag
válasz
deja vu #8853 üzenetére
Nincs benne semmi furcsa. Egy használt PC-s nagykerből hoztuk mi is és a többiek is.
Sokat eladtunk belőle, csak fotósoknak. Mindenki örül neki, mint majom a farkának. A minap valaki azt írta miután megkapta a monitort, hogy szerinte ez egy percet sem ment. Én ilyet nem mondok. Használt és nem tudom, hogy mennyit mentek. És a felbontás sem kicsi. Az én gépem sajnos nem is tudja kihasználni ezt a max felbontást.
Aki szeretne ilyen monitort, az még kap belőle érkezik holnap 2 db . Sajnos már csak annyi jutott. kb 300db volt a nagykereskedőnél. -
*Ropi*
félisten
válasz
deja vu #8853 üzenetére
Az enyém 4 éves, abból az utóbbi 2 évben szinte folyamatosan napi 14-16 órákat megy a hétvégék kivételével és köszöni jól van.
Persze 120 Cd/m2-re kalibráltan használom, nem pedig csutka fényerőn, ami a csövön kifér.
Én még 130-ért vettem az enyémet ha jól tévedek: most majdnem 3-at kapnék annyiból...
-
*Ropi*
félisten
válasz
deja vu #8845 üzenetére
Igen és most van néhány darab jó áron eladó.
-
*Ropi*
félisten
válasz
deja vu #8843 üzenetére
Tudom: én mondtam Madgie-nek.
Nekem a Dell 2709 + GTX460-on megy a 10 Bit moddolt Quadro driverrel. AMD kártyával nem próbáltam, de van hozzá leírás a neten, már belefutottam egyszer-kétszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest