- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
a drágább újabb, a továbbfejlesztett verzió.
Komoly tesztet még nem láttam róla, összehasonlítót meg pláne nem, de elég sok minden változott, nem biztos, hogy ki szabad indulni az olcsóbb teljesítményéből: a VR II kompaktabb, összezárható, máshogy nő a tubus zoomoláskor, más lencsetagokból áll.
Ami közös, hogy ennyiért egyiket se venném meg
Kitből kivéve, vagy keveset használtan 40k körül lehet venni a sima VR-t, és sokkal többet nem is adnék érte. Alap teleobi, korrekt minőséggel, de semmi extra -
-
80hun
addikt
Ezt én is nézegettem, erős középktegória.
Szerintem nem rossz kis obi Talán egy kicsit jpbb nála a gyári nikkor de drágább is egy picivel.
Ha új árat nézel nemnagy a különbség most 70e a nikkor.
De gondolom használtat akarsz.
http://hardverapro.hu/apro/nikon_af-s_55-200_vr_ed_szinte_uj_651_expo -
Real_Necro
veterán
Ha mindenképpen külföldről szeretnéd, akkor inkább EU-n belülről és nem lesz egyéb költséged: SimplyElectronics
Anno én is vártam ilyen obira, aztán abból kiindulva, hogy 47-48-ért akarták adni a használt több évest, inkább vettem 56-ért egy új garisat az Artworknél. Ennek az obinak olyan alacsony az ára, hogy szerintem megéri rááldozni.
-
Atapi
senior tag
nem. (már ha jól értem, és Magyarországra rendelnéd.) szinte biztos, hogy fennakad a vámon, és ugrik az ár 8% vám + 27% fával, ráadásul ki tudja, hogy milyen állapotban érkezik ide, az ilyen ingyen szállítási módok nem arról híresek, hogy megbízhatóak és vigyáznak a csomagokra. ráadásul ha gart kell intézned, akkor küldheted vissza jó eséllyel, mert a gyári szervizek az ilyen szürkezónás termékek javítását nem szokták bevállalni. és akkor eljutottunk oda, hogy itthon, újonnan, papirokkal alig 5-10k-val drágább, de csak addig, amíg a vámon fent nem akad a külföldi...
ha spórolni akarsz, akkor nézegesd a megbízható nikon apróhirdetési oldalakat, időnként fel-fel bukkan egy-egy példány. de ehhez kell némi türelem, szóval ha most kell a lencse, akkor nem opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Cyberpunk 2077
- OTP Bank topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest