- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
barrasz #48632 üzenetére
Ez talán segít
A legnagyobb különség, hoy az 5-ös szériának kihajtható a kijelzője, és több a fókusz pontja.
A 3400-nak pedig jobb a "conectivity" része.Az 5100 egy 7 éves gép, vs 3400, ami csak 3. Én mennék egy kört az újabb 5-ös szériák felé, hátha árban is belefér.
Persze kérdés, mit tervezel alap felhasználási módnak és fő témának, és mennyi az anyagi kereted.
-
Throme
veterán
válasz
barrasz #31526 üzenetére
Nem tudom mekkora bukóval tudsz kiszállni, de ha az érezhető összeg, akkor nem lenne értelme még megtoldva (és persze 700d eladva) egy 70D-be beszállni?
Nikonok szenzorban jók, de azt mondják (nincs canonom) AF-ben a canonnak nincs szégyenkezni valója.egy összehasonlító videó:
[link]
5200/5300 esetében vissza kell szoknod a gombnyomkodásra, ha keresel valamit a menüben, és fogsz keresgélni, mert ezek belépő vázak és kevesebb a dedikált gombjuk a felsőbb kategóriák vázainál.szvsz
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
barrasz #30637 üzenetére
Igen, azzal készült. Ebből alapesetben még erősen vágnék is, de itt a többi szülő/gyerek miatt meghagytam az egészet.
(#30638) r.levente75: nincs ilyen fényterelőm sajna, Pedig mindig nézegetem *Ropi* cuccát, neki valami nagyon profi van, kellene ebayoznom nekem is
(#30641) r.levente75: Én normál körülmények között (tehát nem pixelbuzulva) nem sok különbséget érzek a 18-105 és a 18-200 között. De alapvetően azért igaz amit mondasz. Sógornak pl volt valami sigma 18-250, na az nem volt egy jó darab...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest