Hirdetés
- iPhone topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz
szmayer1 #45624 üzenetére
Lehet Media Marktban vagy hasonló helyeken van kirakva gépezet, szerintem ha bepattintod a saját kártyádat lehet durrantani pár képet. Ahogy előttem mondták, aki FF-ben gondolkodik az számolja bele az objektívek árát is, mert ha szart teszel rá, akkor kb. adtál a szarnak egy pofont. Azok meg ugye csillagos ég, gondolj csak egy 14-24mm f/2.8G ED-re vagy 24-70-re. És ezek még nem is a legdrágábbak. D7xk elég állat gépezet, rendes objektívekkel meg főleg. Akár rakosgathatsz rá FF objektívet és akkor pont kiesik a szar rész a képekről. Nyilván felhasználástól függ, van olyan, ahol ez nem opció, de DX-re is vannak ász objektívek. Amúgy meg a tehetség kb. kompenzál minden limitációt
.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest