Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
matyi012345 #31700 üzenetére
A magam nevében beszélhetek csak, én semennyire sem vettem sértésnek, mint D7100 tulaj. Egyszerűen zavar a nagyfokú ferdítés.
Anno volt egy elképzelésem vázválasztás terén, utánaolvastam, és végül emellett döntöttem, itt kijelentem hogy nem rosszul.
Viszont ha ideesik valaki, aki nem követi nap mint nap a topikot, meglátja a hozzászólásaid, azonnal elmegy az életkedve is ettől váztól.
Azért annyira nem rossz ez sem, pláne hogy kezd lemenni az ára.Vannak hibás darabok, tényleg mint leírtátok. Ugyanúgy a komolyabb kategóriában és árszegmensben is(D800), plusz az előd a 35mm-es fixel, de mégsem kellene ennyire elásni egyik típust sem ezek miatt.
Azért is bátorkodtam jelezni, hogy kicsit túlzásba estek nehányan. És itt nem csak rád gondolok, kérlek ne vedd magadra.
És ne legyen ebből vita, én lezártak tekintem ha nem jön olyan valasz, ami miatt újra elő kellene vennem ezt a témát.
Szerk: igen, lehet ez a magam részéről szubjektív vélemény, és lehet nem így vélekednék ha velem is előfordult volna, de új gép esetén nem erre való a garancia? Ezt komolyan kérdezem, nem tudom javítják-e emiatt. Használtnál meg ellenőrzi a vevő ha tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Könyvajánló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest