Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Véletlenül sem akartam erről (sőt másról sem) elindítani a vitát, mivel nem vagyok kellően jártas a témában és nincs meg a kellő saját szakértelmem hozzá. Jó pár tesztet elolvastam, és bár tudom, hogy pl. Ken Rockwell neve hallatán sokak számára lecsap a biztosíték, szerintem rettentően hasznos, amit ír és számomra nagyon bejött minden, amit tőle "tanultam". Ha valaki, akkor ő igazán megteheti, hogy ne pl. egy objektív ára alapján határozza meg, hogy jó-e vagy nem, mert gyakorlatilag mindent megengedhet magának
A 18-105 VR-ről pedig nagyon nem volt elégedett, és egyáltalán nem ajánlja megvételre, használatra.
Ez olyan, mint az SB400-as vaku: szerinte a legtöbb embernek bőven elegendő és rettentő nagy előnye, hogy nem torony és nem kell vele egyensúlyozni
Tudása mégis oly sok esetben elegendő és nem indokolt egy torony. Sokan mégis szinte semmibe veszik az SB400-at és sokkal jobb vételnek tartanak pl. egy YN vakut, pedig akadnak gondok is (több helyen olvastam,hogy nem működik rendesen az iTTL) és nehéz, nagy, kényelmetlen cipelni. Persze minden attól függ, hogy mire kell!
Kérdés (aki igazán ért hozzá), mert őszintén érdekel: értem, hogy mit ír KR a 18-105-ről, de akkor ez a valóságban nem így van, vagy mi az, ami miatt nem tetszik ennyire neki?
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest