- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
bszotak
tag
Sziasztok!
Triopo TR-980N vaku kapcsán szeretnék kérdezni. Egy olyan probléma lenne vele, hogy 20mp után energia takarékosságból kikapcsol, s az exponáló gombbal sem indul újra, ismét be kell kapcsolni.
Van valakinek tapasztalata, megoldása erre? Sajnos a leírásban, beállítások között semmi állíthatósági lehetőséget nem találtunk.Köszi!
-
bszotak
tag
D5100-hoz használ valaki utángyártott akksit? A D40-emhez nekem van egy és teljesen jól működik, de olvastam olyat, hogy a D3100/D5100 letiltja szoftveresen ezek használatát.
Van tapasztalata valakinek ezügyben? -
bszotak
tag
Értem is, hogy ilyenkor porolják le a turisták a gépeiket, és a nyaralás kapcsán jönnek elő a hibák, csak igen dühítő, hogy ha nem reklamálok, akkor nekem meg lehet pont a nyaralásra nem lett volna gépem...
És legkevésbé az tehet róla, aki megkapja ezeket a panaszokat, reklamálásokat, mert nem jókedvéből úszik a derék szervizes a melóban... -
bszotak
tag
válasz
bszotak #33089 üzenetére
A korábbi Nikon szervizzel kapcsolatos panaszomhoz egy kis update:
Jeleztem nemtetszésemet a Nikon Magyarországnak, melyet továbbítottak a szerviz vezetőjének, aminek köszönhetően aznap megkaptam az árajánlatot, kaptam kedvezményt a javítás árából és már lehet is menni a készülékért.
Azt sajnálom, hogy csak reklamáció hatására történt ez így, de valamit legalább javult a véleményem, mentették ami menthető
-
bszotak
tag
Sziasztok!
A Nikon márkaszervizzel milyen tapasztalataitok vannak?
Én 4 éve vagyok boldog Nikon tulajdonos, nagyon szeret(t)em a D40-emet, de most sajnos gond lett vele így elvittem a szervizbe. 2 héten belülre ígértek árajánlatot, holnap telne le a várható javítási idő (3 hét), de a mai megkeresésre azt a választ kaptuk, hogy legjobb esetben is max. a bevizsgálás lesz meg a héten.
(Ez azért szívás, mert jövő hétvégén megyek nyaralni, és ha tudom ezt, akkor biztosan nem adom le a gépet, működésre tudtam házilag is bírni, csak gondoltam profikra kellene ezt bízni...)
Ez az eljárás szerintem nagyon nem tesz jót a Nikon hírnevének...
-
bszotak
tag
Sziasztok!
Egy általános használatú objektívet szeretnék venni a meglévő kit helyett. Van egy Nikkor 70-300-as objektívem is, de egy olyanban gondolkodom, aminek valamivel nagyobb az átfogása mint a kit obié, és ezáltal ha nincs nálam a tele, akkor is kicsit több lehetőségem legyen.
A Nikkor 18-105-t nézegettem, minőségben valószínűleg nem lenne nagy előrelépés (bár szeretem a meglévő 18-55 képeit is), de legalább kapnék +50mm-t. Persze kérdés, hogy ennyiért megéri-e?
Nem bánnám, ha minőségben is tudnék előre lépni, de egy 17-85-ös árát nem szánnám a dologra.Mit tudnátok ajánlani kb. 100 ezer Ft körül? A váz jelenleg még egy D40, de lehet hamarosan D5100 lesz belőle.
Köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest