Aktív témák
-
válasz
bszotak #33146 üzenetére
Igen, kell hozzá markolat, és csak az eredeti akksi legyen benne elsőre. Utána kiveheted az eredetit, ha már melléraktál egy kínait.
-
-
bszotak
tag
válasz
bszotak #33089 üzenetére
A korábbi Nikon szervizzel kapcsolatos panaszomhoz egy kis update:
Jeleztem nemtetszésemet a Nikon Magyarországnak, melyet továbbítottak a szerviz vezetőjének, aminek köszönhetően aznap megkaptam az árajánlatot, kaptam kedvezményt a javítás árából és már lehet is menni a készülékért.
Azt sajnálom, hogy csak reklamáció hatására történt ez így, de valamit legalább javult a véleményem, mentették ami menthető
-
Throme
veterán
válasz
bszotak #33089 üzenetére
Változó. Ahogy olvastad van jó tapasztalat is. Én hasonlóan jártam, mint Te.
Nyári időszak és ilyenkor elhúzódhat a javítás.
Mikor telefonáltam nekik (több alkalommal is), mindig mással beszéltem, mert az az ember éppen nem volt bent akivel korábban beszéltem és majd megnézi és igen még nem volt idejük és igen sok a meló és a szabadság is.... bla bla.Nikon hírnevén ez semmit nem ront. Kis pont vagyunk itt a nagyvilágban. Most - mondjuk - 10 elégedetlen magyar az nem oszt nem szoroz....
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
bszotak #32243 üzenetére
A 18-105 kb a 18-55-öd minőségét hozza, kicsit nagyobb torzítással a végeken (és az építési minősége is kb ugyanaz). Viszont sokkal széleskörűbben használható utazóobi, nekem volt, hogy hónapokig le sem jött a vázról. Esetleg veszel hozzá egy 35/1,8-at kreatívkodni
Szerintem pont ez a két kitobi az, amelyiknek nincs semmi szégyenkezni valója minőség terén, és ár6érték arányban is eléggé frankók.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest