- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Dualon
tag
Batman, kérdőjelesen felvettelek a listára. Ez olyan, mind a medve halállistája: bármikor visszaléphetsz, kérdőjeles emberként még csak nem is taplóság.
Emberek, aki szeretne a boltinál olcsóbban állványt, az keressen meg engem, vagy nézzen be ide. Vigyétek is hírét a dolognak, de többet "reklámozni" nem nagyon akarom.
-
Dualon
tag
Szia!
Az illetékes én vagyok
, nálam lehet jelentkezni, összegyűjtöm az igényeket, utána végigkérdezem a boltokat, és ahonnan a legjobb ajánlatot kapjuk, onnan rendelünk.
A közös beszerzések fórumát itt találod. Bármilyen kérdésed tedd fel ott is nyugodtan, de témától függetlenül én is szívesen segítek, ha tudok.Állvány tekintetében alapvetően Benroban kéne gondolkodni (Giotto's-tól nem sokban marad el kb. harmad áron!), de a pontos igényét mindenkinek magának kell kisütnie, nincs egységes elvárás, vagy kényszer.
Quasar honlapján pl. meg tudod nézegetni a Benrokat.
Állványügyben nem vagyok jártas, de a mostani beszerzés miatt már kezdem felmérni és átlátni a kínálatot. -
törölt tag
Nikonra itthon könnyebb rendszert építeni.Több is a lehetőség,obi,vaku stb.
Amúgy a két váz egyenrangú,vagy inkább a D200-al van partiban.A Pentax objektív kínálatát nem ismerem,de a limitedek önmagukért beszélnek.Szóval ha vállalod az ebay-t,és oda vagy a fixekért akkor Pentax.Ha zoomokat bírod és a vakut/+ a kényelmes beszerzést/ akkor Nikon. szerintem
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest