- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
Aktív témák
-
Az-X
őstag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
BorgBoss #13177 üzenetére
a vadállatok Canonosokat ijesztenek el
-
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
BorgBoss #13146 üzenetére
Kb. 3 hete egy kiránduláson megcsúsztam, és beleestem a patakba, nyakamban egy D50-essel. Hatalmasat csattant a gép a sziklás alapon a pár centis vízben. A nagy ütésen kívül csurom víz is lett. Annyi baja lett, hogy elfelejtette az időt, de ezt beállítottam, azóta nem felejti el akkor sem, ha kiveszem az akkut.
Nekem semmi kétségem a Nikon gépek strapabírásával kapcsolatban.Szerk: Ja, és ez a D50-est három és fél éve nyúzzuk, kirándulásokon a nyakamban lóg, esett már sárba, milliószor sziklának ütődött, hátizsákban hordva volt hogy hanyatt estem.
Nem kell félteni, sokat kibír. -
Degeczi
nagyúr
válasz
BorgBoss #13023 üzenetére
így van, a PhotoMe a legjobb, legrészletesebb Exif nézegető
sajnos kb. egy éve már nem frissítette az írója, de így is überel mindent
Pentax esetén még olyanokat is kír, mint a hőmérsékelt, az akku feszültsége üresen és terhelés alatt, az egyes fénymérő szegmensek által mért értékek, és ez grafikusan megjelenítve(!)...
a legtöbb obi esetén az azonosítást is elvégzi
és a legjobb, h Firefox alá be tud épülni, így nem kell elmenteni sem a weboldakról a képeket, rögtön egy jobb klikkre behívható
-
Az-X
őstag
válasz
BorgBoss #12965 üzenetére
Pontosan. Meghatározhatom azt, hogy melyik az elsődleges illetve a másodlagos kártya. Illetve megmondhatom neki azt, hogy az elsődlegesre tegye a raw képeket a másodlagosra pedig a jpg-ket. De én pont fordítva szeretném. Az érthetőség kedvéért: Azt szeretném, hogy az SD legyen az elsődleges, és ha raw+jpg-t akarok akkor a CF-re mentse a raw képeket. Ennek 2 oka is van, az SD kártyát könnyebben tudom leolvasni, a CF viszont gyorsabb tehát ha raw képeket szeretnék akkor jobb ha arra mennek. Valószínűleg a most elérhető firmware-ek erre nem fognak lehetőséget adni, a fórum terhelése helyett lehet a Nikon-t kéne ezzel megkeresni
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest