- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Nem vészes. Az SB-800-at slave módba kell állítani, a D70 menüjében a kisvakut pedig Commander módba. Arra vigyázz hogy a 800-ason lehet állítani hogy hanyas csoportba tartozik a vaku, a D70 kisvakuja csak akkor tudja elvillantani ha 3 A csoportba van téve. Ha másik SB-800-zal vezérled akkor természetesen ez más beállítás is lehet.
-
Ban_Dee
csendes tag
Övtáskaként nekem lehet hogy sok lenne (pláne mindazokkal amit írtál) - de kinézetre mindenképp faja!
Ja, igen, a válltáskákat melegen ajánlott időnként áttenni másik vállra, vagy pl. én át szoktam vetni a másik oldalra a pántot, amolyan 'postás' stílusban.
(Úgy stabilabb is a dolog, nem félek, hogy lecsúszik, miközben fotózok - hiába párnázott, nem szeretném tesztelni, hogy megvédi-e az obit...)
-
Padam
aktív tag
Ja es az OBI VR-es lesz!
Azert a videofelvetelre nagyon kivancsi leszek, bar most vagy 4-5 helyen olvastam, hogy tényleg igaznak látszik a dolog.
Mondjuk valamivel vissza kell vágni a 450D-nek!
Bár azért árban az még mindig kedvezőbb.
ez az $1300 -os ár szerintetek nettó vagy bruttó?
-
Flow
senior tag
Itt foglalkoznak használt felszerelések bevételével is, de szerintem csak bizományiba. (inkább meg kellene kérdezni az üzletet)
D90-ről még nem nagyon jött ki korrekt infó, talán a photokinán bemutatják, és akkor lehet ide is ér még idén, & szerintem d200 körül lesz az ára.
D80 vs d200-at meghagyom másnak...
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tesla topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest