- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
-
imyourfriend
őstag
válasz
gubernya #42234 üzenetére
és szerinted ez a topic való arra hogy beárazzanak? ott hozzáértők árazzák be a dolgokat ezért ajánlottam. Elég ha egy nikon felhasználó megfordul naponta és tudja hogy mennyi az ára a termékednek ugye?
Ha olyan sürgősen kell az árajánlat akkor abban a topicban a két ármesternek írjál PM-et. Egészen biztos vagyok abban hogy maximum másnap kapsz választ a kérdésedre.
-
zool1
őstag
-
A Zéé
addikt
válasz
gubernya #37311 üzenetére
nekem úgy rémlik, hogy zool1 kollégának van csak ilyen obija az itt megforduló fórumozók közül.
Amúgy nekem csak a digitalrev-es "teszt" alapján van véleményem az obiról, de szerintem makróra inkább csak korlátozottan jó. Rövid a gyutáv, nagyon bele kell nyomni a témába a frontlencsét.szerk: amíg megszültem a hozzászólást, közbe megjött Ő is
-
Real_Necro
veterán
-
m3ss
veterán
válasz
gubernya #34767 üzenetére
koszi. 105 2.8d az milyen? mukodik teljes ertekuen d70-en? fenymeres stb? mondjuk nem olcso...
40 2.8 meg szimpi is lenne, de idaig inkabb tamron 90 / sigma 105 fele tendaltam a nagyobb munkatavolsag miatt...
meg tulajdonkeppen ha alig nagyit ezeken a raynox ahogy forceberg mondja, akkor el is felejthetem makroobi vasarlas utan... -
gubernya
csendes tag
válasz
gubernya #34512 üzenetére
Utánanéztem, a Nikon D3100 gépemre már 3 év garancia van, így 2013. október végéig.
Ha valakit érdekel, keressen meg, minden tartozéka megvan!Sandisk az egyik legjobb vétel memóriakártyából, Index fórumon is korábban beszéltünk róla, hogy az ebolt.hu gyakran csinál akciókat, én is onnan vettem
-
Kleroo
veterán
válasz
gubernya #33925 üzenetére
Volt.
Na akkor igazán király ajánlat volt. 30-at nem adnék érte használtan így,,hogy G-ből is van kínálat. Újonnan meg rossz vicc.Makró annyira nem izgat. Meg ott úgy is komoly rekeszelés kell, s ott meg a D is király.
m3ss:
De egyébként a D sem rossz,csak így,hogy van már nekünk egy G ami tényleg alig késztet igazi kompromisszumra,ráadásul emberi áron.....hát így lőttek a D-nek. Nem értem minek árulják még(ilyen drágán) Én legalábbis így látom. Az emberi árú fixek(35/50 G) jövetele előtt az 50/1.8D tudása nagyon jó volt. Nyitva is elmegy pofozgatva,rekeszelve pedig szuper. De az új fixek nyitva is pokolian jók.hozzá kell szokniszerk:
Nála is bucira-verés van nyitva+a macis képemen, a macitól rögtön jobbra lévő bokeh-n látszik nagyon,hogy mit utáltam a D-ben,és minek örvendek a G-ben.
Zavaros,éles határvonalú karikák vs korrekt szép mosás
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest