Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Real_Necro #20788 üzenetére
Csájna Sandisk-ekkel vigyázz, akármennyi 98.9%-os az eladó, az tény, hogy a világon a legtöbben a Sandisk.eket hamisítják. Nekem volt hamis Extreme III-am annak idején, meg eredeti is (30 ezer pénz volt egy KÉT gigás CF anno!), míg az eredeti elmentett egy hatlövéses sorozatot, addig a hamis még az elsőt írta
Ha nem ragaszkodsz a szupergyors sebességhez, akkor nézz szét a dealextreme-en a Transcend-ek között. Én évek óta ezeket használom, a Class 6-os sima kék SD-m alig lassabb, mint az itthon duplaáron vett Class 10 Silicon Power. Sőt, van még egy maradék Transcend 8 GB CF-em, adathordozásra használom egy ideje, azelőtt is évekig szolgált becsülettel, most sincs semmi baja, csak nehezen férne be az SD foglalatba
-
szeva000
addikt
válasz
Real_Necro #20788 üzenetére
hmmm...a távol kelet azért mégsem egy biztosíték
De azért símán lehet jó a kari...az ár sztem okés.ott sokkal nagyobb eséllyel futsz hamisítványba,ez ami 100%.Esetleg nézd meg a minősítést,véleményeket,ha valami felmerül,max. nem rendelsz.
de írj rám ma du-án,ha nem felejtem el,este átküldöm a pontos linket,mert így nemtooomm.De sztem csak éjjel fogok haza érni.Én csak azt merem ajánlani amit már ki is próbáltam
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest