Hirdetés
Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
charlie_hu #17999 üzenetére
mondjuk inkább hogy 6-7 árából. Most 2 szemre az intralasik mindent beleszámolva ~fél millió. Régebben volt már szó róla és voltam is vizsgálaton.
Egyelőre viszont még minimálisan romlik (~negyed dioptria 1-2 évente) és a jó eredményhez nem árt ha véglegesen beáll a szem. Illetve nem teljesen ideális alakú a szaruhártyám, ezért az akkori technikával inkább nem futottunk neki. Sokat fejlődött az utóbbi időben az intralasik, amint tudom "nélkülözni" a szemem hosszabb ideig (esetleges szövődményre mindig rá kell számolni), akkor szerintem nekimegyek ismét. Egyébként jól érzem magam így is, semmiben nem korlátoz. Sportoltam is durva játékot, azt megoldottam kontaktlencsével.(#18000) balpis: nekem üveg hoya lencsém van, de sajnos ebből kell a vékonyított, mert ilyen dioptriában 4x olyan nehéz a normál üveg mint a műanyag és szétnyomná az orrom. a bevonatok viszont semmivel nem különbek mint a műanyagon, ezért azok karcolódnak.
Aktív témák
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest