- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
A P6T és az ASRock X58 tesztemben (honlapom, logout, v. itt 1. hsz.) is számos Everest teszt van, utóbbinál összehasonlító grafikonokkal.
Az Everest soxor hülyeségeket lát, a mostani lapomnál pl. a hőértékeket és a ventiket is lazán összekeveri. Szerencsére van a laphoz megfelelő segédprogi (OC Tuner), azzal írogattam át az Everest marhaságait.
Zájec: Szép eredmény, kár, hogy 1866-osak a RAM-ok.
laragirl83: Sajna nyilván ez sem 64-bit és 4+GB RAM, de a te rendszeredben nyilván stabil. Tudnál pár hőértéket mondani procimagokról 4GHz-en? Csak mert ha lesz megint rá pénzem, lehet, hogy Mugen2-t veszek, mert nagyon hasonárban van most Z600-zal. Mondjuk egy V10 is jó lenne, csak nem 30k-ért...
-
Chris Kiki
senior tag
Szerinten hagyd a fenébe azt az Everestet, memória beállítások megtekintéséhez és menet közbeni állításához a [Cpu-tweakernél] jobbat nem találsz.
Egyébként a kompatibilitásról annyit, hogy nekem GB UD4P-ben az alant látható modulok az alant látható időzítésekkel hibátlanul mentek.
-
strebacom
senior tag
Nekem is az van én is szopok vele, ha auton van a fesz akkor minden faxa,de igy 1.8v-ot kap a lap az asus progija a turbo-v szerint....de ha leveszem a feszt 1.64-1.66 voltra akkor az everest teszt nekem 10mp-en belül kifagyassza az egész gépet....Kellet nekem 6giga...elötte 3giga volt semmi bajom nem volt tegnap vettem az OCZ Osidian 1600-ot....Ilyen szarok lennének ezek vagy mi a baj.....
Everest kép!!
Maradhat a dramfesz auton....vagy mit tegyek.....lehet alulfeszeli a lap a ramot...mivel lehetne megmérni??
-
Zájec
veterán
" Valszeg nem kompatibilis a lap s a ram. '
ha az UD5 -röl és OCZ ramokról van szó, akkor nem hinném, mert elég sokan használják ezt a párositást , mondhatnám a legtöbben... mindenkinél jól müködik az OCZ ram gigabyte lapban...
igy ezzel a hibával nem cserélik, hisz alapon megy gondolom...
a tuningra nincs garancia a boltban, nem is érdemes emlegetni..(#13494) Piás :: a QPI/VTT fesz mennyire van beállitava...?
visszanéztem a h.sz-eidet de nem találtam semmi infot...
esetleg emeld 1.35v -re... -
Chris Kiki
senior tag
Bocs nem emlékszem pontosan, de ha GB lapod van akkor a biosban a Ramok feszültségét nyugodtan állítsd be 1,68V-ra, mert a GB erősen alulfeszeli őket, és az OCZ-nek kell a korrekt 1,65V.
Ezenkívül emelheted még:
QPI PLL: 1,2V-ig
IOH Core: 1,18-1,24V-ig
ICH Core: 1,16V-igElsősorban a QPI/VTT: 1,35V-ig
Így nézd meg a stabilitást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest