- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Alt4Ir #35166 üzenetére
Érdekes dolgokat írsz, ahogy itt vissza olvasgattam. Nálad valami más geb@sz lesz, ha az a proci nem gyilkolja meg a kártyádat. COD-ra gépet építeni szerintem is szamárság. kb p3-nál kezdódött a COD-os szezon és a BO kivételével szerintem mindegyik bőven el is szaladgál egy 2 magos 3Ghz-es procival is. Cserélj DRIVER-t inkább.
Vagy lehet, hogy a GTX680-hoz nekem is 2011-re kéne váltanom? -
Cybertrone
veterán
válasz
Alt4Ir #35160 üzenetére
Leírom még egyszer... szar játékban szarul programozott gamekben nem proci limitet látol, ha nem a programozók nyomorát, mert nem bírták normálisan, naprakészen megírni a motort... Jelenleg ha nekem tegyük fel limitem van az adatlapi procimmal, akkor neked nem lesz a csóró sandyvel? Elméleti síkon sem egy a 2 processzor
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
Alt4Ir #35151 üzenetére
Van egy adatlapi cuccom... van egy ivy-m töltögetésre, meg netre... tudod sok a villanyszámla azért... összehasonlítva, és visszaemlékezve nem cseppenek el az előnytől... a 6 magos számolási teljesítményét ne vegyük alapul az elpusztít mindent harenderelek... Te hát én sem a kicsike újamból szoptam ki, és hidd el annyit én is teszteltem már mint te... de mondom részemről off, mennyél vegyél oylat, oszt majd írsz abba a topikba ennyi
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
Alt4Ir #35146 üzenetére
Mér nem húzol még a procidon... sacc max 10% van a sandy javára azért meg nem sok fps-t kapol!
Gondolom egy sandytől már nem lesz limited, és a vga is jobban fog számolni igaz?Szerintem én itt kiszállok a beszélgetésből... szvsz nem igaz amit mondol, mert semmivel sem lesz jobb az élmény!
Mondom ezt nem egy konfiggal a hátam mögött... nem egy embernek vannak itt tőlem összeszedett alkatrészei, kérdezz vissza, lehet régóta toljuk már az infót, eddig mindíg jól tippeltünk, most sincs másként, de ha neked kell a 7870 mellé még bikább cucc hát okés!
És azért a 7870 powerjétől annyira nem kell elájulni... simán nem megy minden maxon vele... sőt 1 db 7970-el sem minden megy faszán maxon, mint ahogy 1 db 680-al se... ha stabilan akarsz 100fps+-t akkor tessék venni még egy kártyát...De ez is ki lett már párszor tárgyalva, ez sem újdonság!
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Alt4Ir #35129 üzenetére
GTA4: Full optimalizálatlan játék.
MW3: MP-ben 91FPS-nél nem lehet többed, minek erősebb proci alá?Nekem a 930 bőven elég oda.
BO: Sok szkriptelt jelenet megeszi a processzort, de nem annyira, hogy váltani kelljen miatta. Én megtaláltam a számomra arany középutat ebben a játékban, és azóta is jó. -
-
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest