Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bim
veterán
válasz
rupert
üzenetére
Én erre az értékre lőttem be amikor megvettem. Eléggé szereti a gyomrát én pedig azt szeretem ha mennek az energiagazdálkodós funkciók is. Terhelten nem mehet 1,3Vcore alá mert behal. Nyilván minden proci más és más feszt kérhet azonos órajelen.
Már egy ideje tök alapon használom ramok 1333mhz-en. Netezésre elég. -
HSM
félisten
válasz
rupert
üzenetére
Érdekes.
Nálam most ezt dobja, lemértem újra, nekem is a friss CDM-el legyen:
Ugyan nem tökéletes eredmény, mert eléggé tele van a meghajtó, de nagyjából hozta, amit várok tőle.
Minden adatot láthatsz az SSDOK ablakban, pár releváns részletet bevágtam a magician-ból is.
Mint láthatod,a driver a standard windózos, annyi extra van, ami nem látszik, hogy a BIOS egy módosított verzió, elvileg friss firmware-el a Marvell vezérlőhöz, az picit gyorsított rajta, mikor felraktam. Szekvenciálisan már a simával is 400MB/s felett olvasott, de a véletlen 4K olvasáson pl. sokat dobott. -
HSM
félisten
válasz
rupert
üzenetére
Én ha jól emlékszem csak töröltem a Marvell-t, és visszarakta magától a standardot újraindításkor.
Most "Szabványos SATA-AHCI vezérlő" néven fut. Ami vicc, hogy SSDOK-al tesztelve ezzel a driverrel elküldi a TRIM parancsot, a Marvell-essel nem....
(#44929) jokeph: Azért az így elérhető 420MB/s egy drive esetén azért jobb, mint a max 270MB/s....
Nincs jelentős difi sebességben ez tény, de azért egy hangyányival mégis gyorsabbnak hat a Marvell.(#44930) kenand: Sok probléma nincs vele. Bedugod az SSD-t, használod, örülsz neki. Még drivert se kell telepíteni alá, mert csak elrontja.

(#44931) rupert: A konfig nálam is kérdőjeles. Nincs rá szükség.
-
rupert
tag
-
jokeph
nagyúr
válasz
rupert
üzenetére
Úgy hogy az intel sata II-es portjára dugod az SSD-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
AHCI módban használva, a többit a W10 intézi, s megy rendesen, ezeken a lapokon a 6GB/s-es sebesség szerintem vakitás, mert a Marvell vezérlők (SE 91xx) 1 db 2.0-ás PCI-e sávon kapcsolódnak a rendszerbe, az meg 5 Gb/s sebességet tud.

P6T Deluxe lapom van, az ICH10R déli hid II-es portján használom a 120 GB-os Kingston Hyper X Furyt, Marvell-en se ment nagyon jobban, viszont a Marvell vezérlőre kötve igencsak elpiszmogott inditásnál, piszok lassan jön létre vele...
-
envagyok
veterán
-
mpierre
veterán
válasz
rupert
üzenetére
1366-on nem egy erőbajnok, de célnak megfelel. Mondhatni az Intel 980x-hez adott hűtője jobb nála... pedig az se valami nagy etvasz. Ettől ne várj többet, de legalább csendes.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Játékfejlesztés
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az már nem túl egészséges, ha valós érték!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)