- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
CL Smooth #1569 üzenetére
Szerintem kár ennyire feszegetni ezt a témát, csak nagyobb vita lesz belőle hidd el. Egyetértek veled, de ha valakinek megér 250k-t egy 3x3cm-es kis tárgy hát vegye meg, ez van... ő pénze végülis, szóval azt csinál, amit akar. De szerintem nem érdemes ezt folytatni, mert elfajúl...
-
gV
őstag
válasz
CL Smooth #1551 üzenetére
a QX9770 meg a QX9775 még drágábbak utóbbihoz ráadásul csak 100+ k ért lehet kapni alaplapot, ha azt vesszük a 965 hozájuk mérten olcsó. A Yorkfield topikban is azon dünnyögsz hogy milyen drága az előbb emlitett két proci??
És ez csak proci lap és ram.
Amikor a P4 megjelent ennyiből csak a proci volt meg. Ebből a szemszögből nézve kimondottan fogyasztó barát a Core i7 EE ára.
-
westlake
félisten
válasz
CL Smooth #1544 üzenetére
mennyire igaz.. bar, ha jol emlekszem, akkor pont ugyanez volt a helyzet a prescott vs. c2d-vel, es a northwood vs. prescott-al is (hogy a tobbit ne is emlitsem).. kicsit gondolkodj el azon, hogy talan ez nem veletlen, es a megerest a legtobb embernek nem azt jelenti, hogy a crysis warhead 10 fps-el gyorsabb lesz
ne akarjatok mar eldonteni masok helyett, hogy mi eri meg, es mi nem..
mod: csak nekem tunik ugy, hogy az utolso 3 hozzaszolasodnak semmi hasznos informaciotartalma nem volt? -
sniper elite
senior tag
válasz
CL Smooth #1540 üzenetére
Aki meg előre gondolkodik és nem akar középkategóriás procikat cserélni 4 havonta, az meg megveszi! Én személy szerint direkt azért választom 965-öt hogy ne keljen váltani procit legalább 1évig, ha kijönnek új vga karik és CF-et akarok vagy SLI-t megéri venni, mert ezzel kitudom majd hajtani őket! A másik hogy szerintem akinek van egykis plusz pénze, az ne vegyen 940-est, mert azért sebességben és sima gyári "tuningban" is megkapja azért a plusz 100ért a 965-től amit elvárna minden esetben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest