- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
toyone #23435 üzenetére
Ezeken túlvagyok,sőt még próba képp a kék slotban is megnéztem,de úgy sem látja.Azért az is fura,hogy erre miért nem lép valamit a gigabyte,egy biossal.Ja és kipróbáltam másik lapban is a mushkint,de azzal meg az a baj,hogy unokatesómnak szinre,szagra ilyen lapja van mint nekem (UD5 REV1.0),persze ott sem ment.Ma délután viszem vissza Gianninak,csak sajna most nincs is más ramja amit adna helyette.Meg kell várni amíg gariztatja az OCZ-m.
-
-
Zájec
veterán
válasz
toyone #10767 üzenetére
értem, kiprobálom !! ezen nem múlik.
én józan paraszti ésszel úgy gondoltam hogy oda pci-e kari kell mindenképp mert annak a mhz-t növeljük.... De ha nincs benne pci-e vga akkor mit növelünk? azt ami nincs benne ?
a sima pci az 33mhz .. ha jól mondtam
de ezekszerint nem az a lényeg hogy ott legyen a VGA, hanem az hogy ezt a pci-e mhz növeljük, függetlenül van e vagy nincs ott valami vga....
-
Zájec
veterán
válasz
toyone #10762 üzenetére
a 105-el már probáltam sőt még egy kicsit többel is, de úgy néz ki nagyobb ugrás kellene... kb. 115 -120-125 -130 köré....
most néztem meg , van itthon S3 "vga"
de ez ilyen sima pci slotos...
kb. 6 -8 éves lehetigazából pci-e kari kellene nem? vagy jó ez a hagyományos pci slotos régifajta S3 is ?
Lauda:: pedig annyi... 40k ,,ezer darab rendelés esetén gondolom...tehát 50-53k körül lesz nálunk a boltokba ,ahogy a Q9550-s .. annak helyére... ez teljesen renben van , nincs ezen csodálkoznivaló.. a 860 meg a 920 árába...
de ezt toyone is megerösiti ahogy látom.. -
Zájec
veterán
válasz
toyone #10743 üzenetére
én is anélkül probálgatom és probálgattam is korábban a DS4-t...
nálam is ez volt mint nálad.. a lap betölt 210bclk-n , sőt még a Prime is ment 17x210-n, meg még ment tovább is ha pöckölgettem, úgy kb 218bclk-ig...de egyébként a gyéri hütövel is lehet bclk-t csinálni, inkább leterhelni nemtudod a gyenge hütés miatt , mondjuk egy stabilitás tesznél...
mod: egyszerüen nem merem odaküldeni neki a pci-e, nehogy dobjon egy hátast a vga-m... ha lenne valami 5k kari, akkor odatenném neki...
-
front3r
őstag
Köszi a választ!
A jövő év elején tervezek venni egy Corei7-es rendszert: 920-as proci Cooler Master Z600-as hűtővel a tuning miatt, és talán ezt a lapot mellé: GIGABYTE GA-EX58-Extreme
Illetve Kingston HypreX 6GB 1600-ast + ugyanebből 3GB-os Kit.
Ez jó összeállítás egy több évig korszerű rendszerhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged